Филтрирай
Цена
95лв.551лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Електрически храсторези

Електрически храсторези • Богата гама храсторези | Коледжиков

Какво представлява?

Електрическите храсторези са специализиран градински инструмент за оформяне на храсти и живи плетове. Най-общо казано, той се състои от нож, двигател, ръкохватка и захранващ кабел. Задвижва се от ток от ел. мрежа. 

Основни характеристики

Ако сте решили да купите електрически храсторез, препоръчваме ви да обърнете внимание на няколко ключови характеристики. Важно е да прецените от машина с какво качество имате нужда. Пазарът предлага градински храсторези в различни ценови класа според това дали ще бъдат използвани от любители градинари или професионални озеленители

След като уточните избора на марка и ценовия диапазон, поинтересувайте се от възможностите на модела:

  • дължина на рязане
  • максимален диаметър на клоните, които може да реже
  • вид ръкохватка
  • позиции за регулиране на ръкохватката
  • ниво на шум
  • тегло на храстореза
  • мощност, обороти на ножа и напрежение

С всяка следваща година производителите на градинска техника се опитват да предложат на потребителите обновени модели с подобрени характеристики. Полезни атрибути са държачът за кабела, противоплъзтащото покритие на ръкохватката, предпазителя на ножа и др. 

Градинските храсторези, освен електрически, може да бъдат и хибридни - т.е. да се захранват с ток или да работят на батерии. Допълнително някои модели са телескопични или представляват два уреда в едно - ножица за рязане на храсти и кастрачка за клони. 

Предназначение

Храсторезите се използват да поддръжка на храстовидна растителност. С тях лесно може да придадете на живия плет и декоративна растителност желаните форма и размери. Лекото тегло, удобният дизайн и острият нож помагат да отстранявате бързо излишни клонки и листа. Възможността да удължите храстореза с телескопичен прът допълва полезността му в градината - така може да достигате по-високата растителност, без да използвате стълба. 

Характерно за електрическия храсторез е, че той изисква достъп до ел. мрежа. Ограничението от дължината на кабела го прави отлично решение за къщи с неголеми дворни пространства. Предпочитан е от градинари любители, но също така и от професионални озеленители, които не искат да прекъсват работата си, за да презареждат батерии или горивна смес. 

По време на работа с ел. храсторез е важно да внимавате да не прережете кабела. 

Защо да изберете магазин Коледжиков?

При нас можете да закупите ел. храсторез марка GreenWorks, AL-KO, BOSCH, GARDENA, IKRA, MAKITA, MTD, OLEO MAC, SOLO BY AL-KO, STIGA, STIHL или WOLF GARTEN. Осигуряваме професионално обслужване, първоначален инструктаж и може да разчитате на нашите сервизи в София и Варна.

Представените в магазина модели притежават всички необходими качества, за да работите уверено и на професионално ниво в градината ви. С тях освен да подрязвате декоративна растителност, да оформяте феноменални фигури от жив плет, да кастрите клони и т.н.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

В нашият сайт се предлага възможност за поръчка без да сте влезнали в регистриран профил. Процедурата е лесна и не изисква нищо по-специално от въвеждане на някои данни и телефон за връзка.

Ако желаете, можете да заявите покупка чрез обаждане по телефон. При създаден акаунт ще можете да се възползвате от по-лесно пазаруване и от информация за направените поръчки до момента.

Какви са начините за доставка?

Предлагаме ви избор от няколко начина за доставка на избраните от вас артикули:

● Получаване в магазин Коледжиков
● Изпращане до офис на фирма за куриерски услуги
● Доставка на адрес – домашен или служебен за ваше удобство

Каква е цената за доставка?

Оформянето на цената за доставка на продукти със стойност под 250 лв. е по тарифите на куриерските фирми. За останалите поръчки, които надвишават 250 лв. фирма Коледжиков осигурява безплатно доставяне. Възможни са допълнителни такси за транспорт на продукти в промоция – ние ще ви уведомим, ако е налице такова обстоятелство.

В какъв период ще получим продуктите?

За да обработим и доставим поръчката ви обикновено са ни необходими между 1 и 3 работни дни. Възможно е да има забавяне, когато нямаме наличност, при голяма натовареност или при необходимост от внос.

Когато се налага по-дълго изчакване ние винаги информираме клиентите си. Максималното време е 30 работни дни.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категория "Електрически храсторези"?

В тази категория ще намерите машини в ценови диапазон, който ще отговори точно на вашето търсене. Моделите с цена от 200 лева са идеални за ежеседмична употреба, а по-скъпите до 550 лв. са подходящи за висока натовареност и професионални цели.

Как и кога можем да се свържем с Вас?

За удобство на различните ни клиенти – любители, домашни майстори и професионални изпълнители предлагаме няколко форми за връзка и комуникация с нас:

●    Чрез някой от предоставените по-долу телефони;
●    Писма до E-mail;
●    Онлайн чат и кореспонденция по Facebook.

●    Телефонни номера в град Варна - 0888 526 133, 052 30 35 90, 052 30 36 90.
●    Телефонни номера в град София - 0887 201 700, 0879 027 917, 0879 027 918, 0885 479 918, 0889 722 581.
●    Електронни пощенски кутии - sofia@kol-bg.com, varna@kol-bg.com.

На разположение сме за всякакви въпроси, запитвания и поръчки от понеделник до събота.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички