Категории
Филтрирай
Цена
539 лв. 18564 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Горелки

Горелки за запояване и нагряване • Газови горелки — Коледжиков

Горелкa

Горелката е средство за нагряване или изгаряне чрез пламък, което обикновено използва пропан или въглеводороден газ за гориво. Намира приложение в производството, строителството и металообработващата промишленост. Развива изключително висока температура, която може да се регулира чрез вграден регулатор. Пропановите горелки често се използват за запояване на медни водопроводи. Могат да се използват и за някои приложения за заваряване при ниска температура, както и за спояване на различни метали. Използват се за нагряване на метали, които трябва да се отделят от спойката си, както и за по-лесно огъване, а също и за тестове за устойчивост на материали. Някои потребители използват горелки за изгаряне на плевели и нежелана растителност в градината си.

Предимства на уреда за нагряване чрез газ:

  • Работи безопасно;
  • Стартира се лесно;
  • Притежава уникална мултифункционалност;
  • Работи с газ, който се намира навсякъде.

Горелки от koledzhikov.bg

Многофункционалните горелки Ви помагат да размразите замръзналите зони у дома, гаража, работилницата и навсякъде където имате нужда през зимните месеци. Оставете силата на пропана да работи с Вашата горелка, за да размразите замръзнали тръби, двигатели, да нагреете елементи по окачването на автомобила и да разтопите снега от стъпалата на двора.

Купете този удобен инструмент за нагряване, от който се нуждае всеки майстор и собственик на жилище с марка ROTHENBERGER.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички