Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
60 лв. 861 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Ексцентър шлайфове

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 24 артикул(а)
Акумулаторен ексцентършлайф MAKITA DBO180Z
Акумулаторен ексцентричен шлайф DBO180Z MAKITA се характеризира с компактни размери и ниско тегло, които улесняват работата и съхранението на инструмента. Високопроизводителната машина работи с презареждащи се батерии с напрежение 18 волта и капацитет 3 ампер-часа.
MAKITA / МАКИТА
Цена 271.00 лв.
Брой:
Пневматичен ексцентършлайф RAIDER RD-AROS01
Пневматичен ексцентриков шлайф RD-AROS01 RAIDER има иновативен дизайн и гарантира перфектни резултати при употреба. Инструмент за шлайфане на повърхности RAIDER се предлага на изгодна цена.
RAIDER
Редовна цена 94.00 лв. -10% Цена 84.60 лв.
  • -10%
Брой:
Електрически ексцентършлайф MAKITA BO5031

Ексцентриков шлайф BO5031 MAKITA се характеризира с високо качество, здравина, ефективност, компактност и надеждност. Електроинструментът е предназначен за шлайфане на повърхности и има мощност 300 вата.

MAKITA / МАКИТА
Цена 253.00 лв.
Брой:
Електрически ексцентършлайф MAKITA BO5041

Електрически ексцентършлайф BO5041 MAKITA е компактен, лек и лесен за употреба уред за шлайфане на повърхности. Електроинструментът ира работна мощност от 300 вата и напрежение 230 волта.

MAKITA / МАКИТА
Цена 281.00 лв.
Брой:
Електрически ексцентършлайф STANLEY FME440K

Eлектрически ексцентриков шлайф FME440K STANLEY е компактна и ергономична машина за шлифовъне с мощност 480 вата. Електроинструментът се характеризира с високо качество, мощност, здравина и ефективност.

STANLEY
Цена 144.00 лв.
Брой:
Ексцентършлайфове Цени и Видове — Коледжиков

Ексцентър шлайф

Ексцентършлайф е ръчен електроинструмент за фино шлайфане на метал, дърво и други повърхности при довършителни работи. Разполага с шлифовъчен диск, който извършва действие с произволна орбита. Тоест, ъгълът на въртене на главата и диска е променлив. Шлифовъчния диск се върти около центъра си и едновременно се движи в страни, описвайки елипса. Това гарантира, че нито една част от шкурката не преминава повторно върху същото място. По този начин минимизира драскотините и създава по-равномерна повърхност. Това го прави полезен при шлифоване на две парчета дърво, които ще бъдат закрепени под прав ъгъл. Всеки ексцентър шлайф има кръгла подложка за шкурка, която е с диаметър 13 - 15 сантиметра.

Най-добрите функции на ексцентършлайф

Ето кои са характеристиките, които трябва да имате предвид, когато купувате ексцентър шлайф:

  • Събиране на прах - Много модели предлагат интегриран прахоуловител, за да се избегне запрашаване. Засмукания прах се филтрира и събира в торбичка или контейнер; 
  • Дължина на дръжката - Ако има по-дълга дръжка, тогава той ще може да бъде използван с две ръце. Въпреки че това не винаги е необходимо с този тип инструменти, това може да Ви даде предимство, когато имате труден за обработване детайл;
  • Шлифовъчни дискове - Изберете ексцентършлайф със стандартен шлифовъчен диск, който може да бъде закупен почти навсякъде.

Допълнителните функции, които трябва да разгледате, включват скоростта (OPM), дължината на кабела и ампеража на двигателя. По-дългият кабел ще Ви осигури по-голяма гъвкавост. Скоростта на диска се измерва с обороти в минута. Амперите на електромотора са характеристика, която можете да разгледате, ако очаквате да използвате ежедневно ексцентър шлайфа за продължителен период от време.

Вземете своя орбитален шлайф от koledzhikov.bg

Наличност на продукти с марка BLACK+DECKER, DeWALT, FERVI, MAKITA, METABO, MILWAUKEE  STANLEY Ви очакват при нас!

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички