Ексцентършлайфове

Ексцентършлайфове Цени и Видове — Коледжиков

Ексцентър шлайф

Ексцентършлайф е ръчен електроинструмент за фино шлайфане на метал, дърво и други повърхности при довършителни работи. Разполага с шлифовъчен диск, който извършва действие с произволна орбита. Тоест, ъгълът на въртене на главата и диска е променлив. Шлифовъчния диск се върти около центъра си и едновременно се движи в страни, описвайки елипса. Това гарантира, че нито една част от шкурката не преминава повторно върху същото място. По този начин минимизира драскотините и създава по-равномерна повърхност. Това го прави полезен при шлифоване на две парчета дърво, които ще бъдат закрепени под прав ъгъл. Всеки ексцентър шлайф има кръгла подложка за шкурка, която е с диаметър 13 - 15 сантиметра.

Най-добрите функции на ексцентършлайф

Ето кои са характеристиките, които трябва да имате предвид, когато купувате ексцентър шлайф:

  • Събиране на прах - Много модели предлагат интегриран прахоуловител, за да се избегне запрашаване. Засмукания прах се филтрира и събира в торбичка или контейнер; 
  • Дължина на дръжката - Ако има по-дълга дръжка, тогава той ще може да бъде използван с две ръце. Въпреки че това не винаги е необходимо с този тип инструменти, това може да Ви даде предимство, когато имате труден за обработване детайл;
  • Шлифовъчни дискове - Изберете ексцентършлайф със стандартен шлифовъчен диск, който може да бъде закупен почти навсякъде.

Допълнителните функции, които трябва да разгледате, включват скоростта (OPM), дължината на кабела и ампеража на двигателя. По-дългият кабел ще Ви осигури по-голяма гъвкавост. Скоростта на диска се измерва с обороти в минута. Амперите на електромотора са характеристика, която можете да разгледате, ако очаквате да използвате ежедневно ексцентър шлайфа за продължителен период от време.

Вземете своя орбитален шлайф от koledzhikov.bg

Наличност на продукти с марка BLACK+DECKER, DeWALT, FERVI, MAKITA, METABO, MILWAUKEE  STANLEY Ви очакват при нас!

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички