Филтрирай по:
Цена
84 лв. 305 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Пневматични ексцентър шлайфове

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)
Пневматичен ексцентършлайф RAIDER RD-AROS01
Пневматичен ексцентриков шлайф RD-AROS01 RAIDER има иновативен дизайн и гарантира перфектни резултати при употреба. Инструмент за шлайфане на повърхности RAIDER се предлага на изгодна цена.
RAIDER
Редовна цена 94.00 лв. -10% Цена 84.60 лв.
  • -10%
Брой:
Пневматични ексцентър шлайфове на Топ Цени — Коледжиков

Пневматичен ексцентършлайф

Ексцентрикови пневматични шлайфове са идеални за повърхностна обработка на всякакви материали. Могат да бъдат използвани шлифовъчни дискове с различна грапавина за шлайфане на метал, дърво, камък, пластмаса, стъкло и керамика. С пневматичен ексцентър шлайф се премахва боя и ръжда до постигане на фино полиране и изравняване на повърхността. Абразивният диск се върти с няколко хиляди оборота в минута, а подложката извършва орбитални, елипсовидни движения. Така се постига гладка повърхност без драскотини. Захранва се чрез подаване на въздух с високо налягане. Липсата на електромотор елиминира прегряването на инструмента, с което е идеален за непрекъсната употреба. Може да се използва в промишлени предприятия и професионални работилници.

Купете пневматичен ексцентър шлайф METABO и FERVI от koledzhikov.bg и ще получите безплатна доставка за поръчка на стойност над 250 лева.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички