Филтрирай по:
Цена
2139лв.22695лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Кантиращи машини

  Филтри

  Продукти на страница:

  20 40 60
  Показани са 1-8 от общо 8 артикул(а)
  Кантиращи и кантослепващи машини на Топ Цени — Коледжиков

  Кантослепваща машини

  Машина за кантиране на плоскости се използва за покриване на откритите страни на материали, като шперплат, ПДЧ и MDF. По този начин се повишава издръжливостта и се придава красив естетичен вид на мебелните плоскости. Термоластични кантове защитават вътрешния слой на плоскостите от вода и деформация.

  Обшивката на кантовете може да бъде направена от различни материали но най-разпространени са:

  • PVC лента - Най-популярна е при облицовка на ламинат и меламин. Кантовете от поливинилхлорид са направени от термопластична смола. Известни са със своята гъвкавост и издръжливост. Има безкрайни възможности за избор на различен цвят и текстура, които да отговарят на Вашата мебел;
  • Фурнир - Изработен е от преработено дърво. Предлагат се различни варианти, в зависимост от това, дали плоскостите ще се боядисват или са вече в завършен вид. Дърводелците избират кантиране с фурнир, за да придават на плоскостите вид на масивна дървесина.

  Кантослепващата машина залепва лентата за кантиране към дървената плоскост и отрязва края при завършване. Използва термично изолирана система за лепене с лепило, без риск от изгаряне. С нея могат да бъдат обкантени равни или извити плоскости с дебелина 5 милиметра и повече. След като поставите лентата за кантиране и заредите машината с лепило, я допирате в ръба и я придвижвате със скоростта, с която се подава лентата за кантиране. Може да се каже, че процеса е полуавтоматичен.

  Кантираща машина от koledzhikov.bg

  Купете ръчна или стационарна кантослепваща машина с марка BERNARDO или FESTOOL.

  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички