Категории
Филтрирай
Цена
2449лв.27953лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Кантиращи машини

Кантиращи машини за ПДЧ, шперплат и MDF — Коледжиков

Кантослепваща машини

Машина за кантиране на плоскости се използва за покриване на откритите страни на материали, като шперплат, ПДЧ и MDF. По този начин се повишава издръжливостта и се придава красив естетичен вид на мебелните плоскости. Термоластични кантове защитават вътрешния слой на плоскостите от вода и деформация.

Обшивката на кантовете може да бъде направена от различни материали но най-разпространени са:

  • PVC лента - Най-популярна е при облицовка на ламинат и меламин. Кантовете от поливинилхлорид са направени от термопластична смола. Известни са със своята гъвкавост и издръжливост. Има безкрайни възможности за избор на различен цвят и текстура, които да отговарят на Вашата мебел;
  • Фурнир - Изработен е от преработено дърво. Предлагат се различни варианти, в зависимост от това, дали плоскостите ще се боядисват или са вече в завършен вид. Дърводелците избират кантиране с фурнир, за да придават на плоскостите вид на масивна дървесина.

Кантослепващата машина залепва лентата за кантиране към дървената плоскост и отрязва края при завършване. Използва термично изолирана система за лепене с лепило, без риск от изгаряне. С нея могат да бъдат обкантени равни или извити плоскости с дебелина 5 милиметра и повече. След като поставите лентата за кантиране и заредите машината с лепило, я допирате в ръба и я придвижвате със скоростта, с която се подава лентата за кантиране. Може да се каже, че процеса е полуавтоматичен.

Кантираща машина от koledzhikov.bg

Купете ръчна или стационарна кантослепваща машина с марка BERNARDO или FESTOOL - ние предлагаме всеки тип машина за обработка на дърво, от който може да имате нужда.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички