Филтрирай по:
Цена
224 лв. 3495 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Сондажни помпи

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 133 артикул(а)
Сондажна помпа JIADI 3SKm 100

Потопяема водна помпа JIADI 3SKm 100 е мощна, здрава и удобна за работа електрическа машина, подходяща за изпомпване на чиста вода, с максимална температура до 35 градуса по Целзий. 

JIADI
Цена 297.00 лв.
Брой:
Сондажна помпа 3SKM 100

Сондажна помпа SKM 100 е електрическа машина за изпомпване на чиста и слабо замърсена вода, като максималното количество частици във водата не трябва да превишава 40 грама на кубичен метър. 

Цена 327.00 лв.
Брой:
Сондажна помпа JIADI 4SKm150

Потопяема помпа JIADI 4SKm150 е здрава, мощна и удобна за работа електрическа машина, предназначена за изпомпване на чиста вода, на максимална дълбочина до 15 метра. 

LEO
Цена 382.00 лв.
Брой:
Сондажна помпа 3T - 23

Сондажна помпа 3T - 23 е потопяема машина за засмукване на чиста вода, оборудвана с корпус от неръждаема стомана и клас на защита IP 68. 

Цена 427.00 лв.
Брой:
Сондажни помпи на Топ Цени  — Коледжиков

Сондажна помпа

Предложените в този каталог сондажни помпи са най-ефективните и надеждни помпени системи в целия свят. Използват възможно най-съвременна технология, която се предлага на пазара. Ние предлагаме сондажни помпи, които отговарят и надвишават изискванията на най-взискателните спецификации за качество и индустриални стандарти. Можете да закупите потопяема сондажна помпа, която ще може да използвате за доставка на вода във всяка къща от сондаж с различна дълбочина. 

Дълбочинна помпа от koledzhikov.bg

Според вида на захранването дълбочинните помпи могат да се използват със следните електрически мрежи:

  • Монофазна;
  • Трифазна;

Те са достатъчно ефективни за захранване на цялото домакинство. Дълбок сондаж, за това са създадени сондажните помпи с висок напор. Поплавъкът, вграден във водната сондажна помпа, означава, че механизмът ѝ се изключва автоматично, когато нивото на водата се понижи. Корпуса на двигателя е херметически затворено, за да не прониква влага и боклук във вътрешността. Пригодена е да издържи на тежките условия на сондажите, при които трябва да работи ежедневно. Благодарение на това може да изпълнява функцията си за много дълго време.

Устройствата за изпомпване на вода, предлагани тук, са отлично решение, което съчетава високо качество на достъпна цена. Имате избор измежду FRANKLIN ELECTRIC, BONEZZI, RAIDER, HYUNDAI, JIADI, GARDENA, PEDROLLO, PENTAIR, GRUNDFOS, HAITUN, LEO, TSURUMI, CITY, COELBO, AL-KO, AQUASYSTEM, NOCCHI, SPERONI, E-Tech by Franklin, Electric, ELBI, ELECTROMASH, ELEKTRO MASCHINEN, ELENTEK, FLUX, UMBRA POMPE и WILO.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички