Категории
Филтрирай
Цена
102 лв. 3495 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Сондажни помпи

Сондажни помпи • Монофазни и трифазни • Ниски цени — Коледжиков

Качествена сондажна помпа за бита и градината

Представените в нашия каталог сондажни помпи са най-ефективните и надеждни помпени системи в целия свят. Използват възможно най-съвременна технология, която се предлага на пазара. Ние предлагаме италиански, китайски и други сондажни помпи, които отговарят и надвишават изискванията на най-взискателните спецификации за качество и индустриални стандарти.

Можете да закупите потопяема сондажна помпа, която ще може да използвате за доставка на вода във всяка къща от сондаж с различна дълбочина. 

Видове сондажни помпи

Според вида на захранването дълбочинните помпи могат да се използват със следните електрически мрежи:

1. Монофазни сондажни помпи;

2. Трифазни сондажни помпи.

Те са достатъчно ефективни за захранване на цялото домакинство. За дълбок сондаж - за това са създадени сондажните помпи с висок напор. Поплавъкът, вграден в нея, означава, че механизмът ѝ се изключва автоматично, когато нивото на водата се понижи. Корпусът на двигателя е херметически затворен, за да не прониква влага и боклук във вътрешността.

Една дълбочинна помпа е пригодена да издържи на тежките условия на сондажите, при които трябва да работи ежедневно. Благодарение на това може да изпълнява функцията си за много дълго време.

Устройствата за изпомпване на вода, предлагани тук, са отлично съвременно решение, което съчетава високо качество на достъпна цена. Може да избирате помпи на редица утвърдени производители: FRANKLIN ELECTRIC, BONEZZI, RAIDER, HYUNDAI, JIADI, GARDENA, PEDROLLO, PENTAIR, GRUNDFOS, HAITUN, LEO, TSURUMI, CITY, COELBO, AL-KO, AQUASYSTEM, NOCCHI, SPERONI, E-Tech by Franklin, Electric, ELBI, ELECTROMASH, ELEKTRO MASCHINEN, ELENTEK, FLUX, UMBRA POMPE и WILO.

Още за градината и домакинството: 

Дренажни помпи

Помпи за фекални води

Генератори за ток

Сондажна помпа JIADI 3SKm 100

Потопяема водна помпа JIADI 3SKm 100 е мощна, здрава и удобна за работа електрическа машина, подходяща за изпомпване на чиста вода, с максимална температура до 35 градуса по Целзий. 

JIADI
Цена 297.00 лв.
Сондажна помпа 3SKM 100

Сондажна помпа SKM 100 е електрическа машина за изпомпване на чиста и слабо замърсена вода, като максималното количество частици във водата не трябва да превишава 40 грама на кубичен метър. 

Цена 327.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички