FRANKLIN ELECTRIC

FRANKLIN ELECTRIC

Помпи за вода FRANKLIN ELECTRIC

FRANKLIN ELECTRIC e световен лидер в производството и дистрибуцията на продукти и системи, фокусирани върху движението и управлението на вода и гориво. Компанията предлага:

Продуктите на марката се използват в голямо разнообразие от жилищни, търговски, селскостопански, промишлени и общински приложения. Продуктовото ѝ портфолио обхваща широк спектър от пазари и обслужва всички краища на света. Всички продукти са посветени да отговорят максимално на нуждите на клиентите. 

FRANKLIN ELECTRIC предлага висококачествени помпени системи за кладенци и повърхностни приложения. Помпените системи се състоят от идеално съвпадащи компоненти и устройства за управление, за да се подобри ефективността, сигурността и експлоатационния живот. Компанията има честта да предложи потопяеми, центробежни, многостъпални и сондажни помпи за повърхностни, подпочвени и отпадни води.

FRANKLIN ELECTRIC гарантира за качеството на своите продукти, предлага максимална достъпност, отлично обслужване и иновации. Стреми се да постигне пазарен и финансов успех, ръководена от основните си ценности и се фокусира върху своите ключови фактори за успех - качество, достъпност, услуга, иновации, цена. Компанията прави това, не само защото е добър бизнес, а защото е правилното нещо за нейните клиенти, служители, акционери и бизнес партньори.

Днес FRANKLIN ELECTRIC има повече от 5000 души персонал и милиони крайни потребители на нейните продукти.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички