Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
245 лв. 2138 лв.

FRANKLIN ELECTRIC

FRANKLIN ELECTRIC

Помпи за вода FRANKLIN ELECTRIC

FRANKLIN ELECTRIC e световен лидер в производството и дистрибуцията на продукти и системи, фокусирани върху движението и управлението на вода и гориво. Компанията предлага:

  • Помпи за вода;
  • Двигатели за водни помпи,
  • Регулатори.

Продуктите на марката се използват в голямо разнообразие от жилищни, търговски, селскостопански, промишлени и общински приложения. Продуктовото ѝ портфолио обхваща широк спектър от пазари и обслужва всички краища на света. Всички продукти са посветени да отговорят максимално на нуждите на клиентите. FRANKLIN ELECTRIC предлага висококачествени помпени системи за кладенци и повърхностни приложения. Помпените системи се състоят от идеално съвпадащи компоненти и устройства за управление, за да се подобри ефективността, сигурността и експлоатационния живот. Компанията има честта да предложи потопяеми, центробежни, многостъпални и сондажни помпи за повърхностни, подпочвени и отпадни води. FRANKLIN ELECTRIC гарантира за качеството на своите продукти, предлага максимална достъпност, отлично обслужване и иновации. Стреми се да постигне пазарен и финансов успех, ръководена от основните си ценности и се фокусира върху своите ключови фактори за успех - качество, достъпност, услуга, иновации, цена. Компанията прави това не само защото е добър бизнес, а защото е правилното нещо за нейните клиенти, служители, акционери и бизнес партньори. Компанията има повече от 5000 души персонал и милиони крайни потребители на нейните продукти.

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 54 артикул(а)
Двигател за сондажна помпа FRANKLIN ELECTRIC COVERCO NBS4K400T

Мотор за потопяеми помпи FRANKLIN ELECTRIC COVERCO NBS4K 400 T притежава статор, който е потопен в специално масло, което увеличава значително производителността и продължителността на живота

Двигател за сондажна помпа FRANKLIN ELECTRIC COVERCO NBS4K400T от топ производител в Колежиков
Цена 598.00 лв.
Брой:
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички