Филтрирай
Цена
1154 лв. 1000000 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Стругове за метал

Стругове за метал на Топ Цени — Коледжиков

Струг за метал

Стругът е машинен инструмент, използван главно за оформяне на парчета метал. С негова помощ се задържа и върти някакъв детайл, докато специално длето го оформя до постигане на желаната форма. Струговете за метал се използват в производството на винтови резби, пробиване на отвори оформяне на повърхности и струговане на колянови валове. Съвременните стругове предлагат различни скорости на въртене и механизъм за ръчно и автоматично преместване на режещия инструмент в детайла. Когато пластмасовите компоненти не издържат, изработете си сами металния им еквивалент, използвайки нашите метални стругове, които винаги ще са Ви на разположение.

Струговете могат да бъдат разделени на няколко вида за по-лесна идентификация:

  • Универсални – При тях управляването се извършва ръчно;
  • Копирни – Този тип се управлява от копирно устройство, което следи профила на мостра;
  • Стругове с NC управление – Това са машини, работещи в автоматизиран режим, който се управлява от електронна система;
  • Стругове с ЦПУ системи – Управлението също е автоматизирано чрез специално компютри и работят по програма за оформяне на детайла. Следят се от оператор за правилно изпълнение.
  • Револверни стругове – Притежават ножодържач, наподобяващ механизъм на револвер с няколко режещи инструменти;
  • Според положението на обработвания детайл са с хоризонтален шпиндел и каруселни.

Стругове за метал от koledzhikov.bg

Производителността на всеки един струг за метал се определя главно от степента на автоматизация при процеса на струговане, стругарските ножове, вида на материала и разбира се сръчността на стругаря. Едно добро и модерно решение на процеса по струговане предлагат ЦПУ машините(цифрово програмно устройство).

Независимо дали търсите хоби струг за домашната работилница или голяма индустриална машина за професионална обработка, ние предлагаме почти всякакъв тип и размер на този род машини с марки BERNARDO и FERVI.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички