Извънбордови двигатели

Извънбордови двигатели на Топ Цени и Видове — Коледжиков

Двигател за лодка от koledzhikov.bg

Извънбордовият мотор е правилното решение за задвижване на Вашата лодка. Мощност, производителност и надеждност са ключовите думи, когато става въпрос за добри мотори за лодки. С нашия богат опит ние гарантираме, че двигателите, които предлагаме ще Ви доставят максимално удоволствие за дълъг период от време. Разполагаме с леки и компактни модели, подходящи за надуваеми лодки, както и с по-големи и достатъчно мощни за задвижване на големи яхти и корабчета.

Извънбордов двигател с къс и дълъг ботуш

По-малките лодки се нуждаят от външен мотор с къс или с нормален вал. Дължината на вала е важна за характеристиките за задвижването. Съвременните 4-тактови модели са тихи и не замърсяват природата с вредни газове. Това ги прави много по-екологични, което е важно за всички любители на водните спортове и онези от Вас, които обичат да плават за удоволствие.

Мотор за лодки с много екстри

Студеният старт не е нещо, за което да се притеснявате, когато избирате нашите извънбордови двигатели. Предвидени са различни индикатори и подобрители на работата, които улесняват и удължават живота на мотора. Предлагат се модели с електрическо вдигане на ботуша и такива, които позволяват свързване с външен източник на гориво.

Преносими извънбордови двигатели са винаги готови за действие

Предлагаме и доставяме мотори за лодки от водещи и известни марки като:

  • HONDA;

  • SUZUKI;

  • YAMAHA и други.

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички