Филтрирай
Цена
249 лв. 250 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Помпи за почистване на канали

Помпи за почистване на канали на Топ Цени— Коледжиков

Помпа за отпушване на канализация винаги в действие

Ако водата в тоалетната, мивката, душа или ваната не се оттича добре, тогава най-вероятно имате запушени тръби и Ви е необходима помпа за отпушване на канали. Всеки собственик на жилищен имот трябва да притежава такъв полезен уред за почистване на канали, за да може сам да решава проблемите свързани със запушванията. Честа причина са неправилна поддръжка, използване по предназначение или просто стари канализационни тръби с трудна проходимост. Честото почистване на канализацията удължава експлоатационният живот на тръбите. Твърдите частици в отпадъчните води могат да причинят запушвания и наводнения, тъй като оттичането става твърде бавно. Лошо предвидения наклон и други конструкционни дефекти на тръбите също може да допринесе за влошаване на състоянието на канализацията. В този случай също ще Ви е полезно да се снабдите с помпа за почистване на канали.

Предимствата на притежаването на уред за отпушване на канали са много:

  • Почиствате веднага, когато имате нужда;
  • Изисква минимални усилия;
  • Бързо отстраняване на запушването;
  • Подобряване на състоянието на отходните тръби, чрез по-добро оттичане.

Помпи за отпушване канали от koledzhikov.bg

С тези  специални устройство много блокажи и замърсявания могат да бъдат ефективно отстранени. Препаратите често са неспособни да помогнат и единственото, което постигате с тях е загуба на време. Използвайте уредите за професионално почистване, които сме подбрали специално за Вас в нашия богат каталог.

При нас може да намерите голям избор от различни ВиК, заварръчна техника и компресори от топ производители. Изберете производители REMS, ROTHENBERGER или някои от останалите водещи производители на пазара.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички