Филтрирай
Цена
1045 лв. 10763 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Уред за за замразяване на тръбопроводи

Уред за за замразяване на тръбопроводи на Топ Цени — Коледжиков

Как се извършва замразяване на тръбопроводи с REMS и RIDGID

Замразяването на тръбите е най-съвременният метод за заледяване на течното съдържание на тръбната система, за да може да се образува тапа - „ледена тапа“. Тази "ледена тапа" е достатъчно здрава и сигурна, за да може да се извърши ремонт на тръбата или подмяна на кран или пък да се направят нови връзки. С тази машина за замразяване на тръби не е необходимо да спирате, източвате или презареждате цялото съдържание на водопроводната система. Спестявате ценно време и средства избягвайки много разправии и притеснения.

Контролираното замръзване на тръбите може да се използва за:

  • Модификации и ремонти на тръбопроводи;
  • Подмяна на кранове и връзки;
  • Хидростатично тестване;
  • Системна поддръжка.

Уреди за замразяване на тръбопроводи от koledzhikov.bg

Замразяването e бърз, чист и ефективен метод за извършване на водопроводни ремонти и промени по тръбопроводите, без да се налага да изолирате или източвате водата. Заледяването на тръбите може да се извърши върху медни, метални и пластмасови тръбопроводни системи. По този начин се улеснява добавянето на разширения, инсталиране на тройници за захранване на добавки към системите, като водопровод за перални и съдомиялни машини, ремонта и поддръжката на централно отопление и замяна на дефектирали елементи.

Лидерите в областта са REMS и RIDGID.

При нас може да намерите и машини за заваряване на тръбимашини за лепене на тръбитръборезитръбни ключове както и друга ВиК, заварръчна техника и компресори от топ производители.

Уред за замразяване на тръбопроводи REMS Eskimo
REMS Eskimo е електрически уред за замразяване на тръбопроводи, които не са дренирани. Устройството замразява тръби с охладител от въглероден...
REMS
Редовна цена 1 403.79 лв. Цена 1 045.20 лв.
  • -358.59 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички