Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
14 лв. 4238 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Машини за рязане на плочки

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 79 артикул(а)
Електрическа машина за рязане на плочки RAIDER RDP-ETC29

Посредством малко бутонче, съединяващо линеалът и транспортира на машина за плочки RAIDER RDP-ETC29, Вие лесно ще освободите уреда за ъглови разфасовки и ще го настроите по начина, който е нужен.

RAIDER
Редовна цена 1 145.00 лв. -10% Цена 1 030.50 лв.
  • -10%
Брой:
Машини за рязане на плочки на Хит Цени и различни Видове — Коледжиков

Машина за плочки от Коледжиков

Нашите професионални резачки за плочки са правилният избор, ако искате да поставите плочките си точно и прецизно. Оборудването, което Ви предлагаме убеждава с много високо качество и издръжливост, поради което тези машини за рязане на плочки са идеални за професионална употреба. Без значение дали искате да изрежете малки или по-големи формати плочки при нас можете да закупите машини за рязане за всяка нужда.

Предлагаме Ви 2 вида машини;

  • Ръчни;
  • Електрически.

Машина за рязане на гранит

Ръчните машини за рязане на плочки са подходящи за множество размери и постигат перфектен сряз всеки път. Конструкцията им е усилена, не позволява огъване и имат дълъг работен живот. За много големи плочки можете да използвате електрическите модели, тъй като те са неограничени към дължина и размери и са с доказано професионално качество. Всяка електрическа резачка за плочки е подходяща за рязане на мозаечни плочки, теракотни плочки, плочки за баня, огледални плочки, балконски плочки, мраморни плочки и стенни плочки. Повечето модели разполагат с водно охлаждане, което спира отделянето на вредна прах и охлажда плочката и диска при рязане. Друга характеристика на електрическата машина за рязане на плочки е значително опростената ѝ работа, която в основата си съответства и е същата като при отрезните машини.

При избора на подходяща машина за плочки може да разгледате нашите предложение от BATTIPAV, DeWALT, HUSQVARNA, NORTON, RAIDER, RUBI и STANLEY.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички