Филтрирай по:
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
355лв.5115лв.

BATTIPAV

BATTIPAV
В края на 90-те години основната дейност на BATTIPAV преминава към съсредоточаване на голяма част от енергията си върху разработването и производството на машини за рязане на тухли, отрезни машини за облицовъчен материал, машини за рязане на фаянс, машини за рязане на камък, електрически машини за рязане на плочки, машини за рязане на мрамор, универсални смесители, подопочистващи машини, циркуляри, кръгови триони. Всеки продукт BATTIPAV е проектиран и произведен в Италия, което е гордост и голямо предимство на марката пред конкурентите. Печат за качеството е гравиран върху всеки продукт, за да идентифицира произхода и автентичността на машините за рязане. Днес, след почти 30 години, производствената база на BATTIPAV се разполага на площ от около 12 декара, от които повече от 7 000 квадратни метра са закрити помещения и разпространява машини за рязане на тухли, отрезни машини за облицовъчен материал, машини за рязане на фаянс, машини за рязане на камък, електрически машини за рязане на плочки, машини за рязане на мрамор, универсални смесители, подопочистващи машини, циркуляри, кръгови триони в над 90 страни. Философията на конструкцията и дизайна на отрезни машини BATTIPAV е нещо много солидно и важно за марката. Серията от процедури за строг надзор на качеството през целия производствен процес, позволява на машини за рязане на мраморни, каменни и фаянсови блокове и плочки БАТТИПАВ да имат индекс на дефективност, равен на нула. Ето защо всяка машина BATTIPAV има гаранция 24 месеца.
Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-15 от общо 15 артикул(а)
Електрическа машина за рязане на плочки BATTIPAV QUEEN 180

Водещи характеристики: Мощност: 550 W; Обороти: 2 800 об/мин; Дебелина на рязане: до 35 мм; Размер на работна маса: 475 x 420 мм; Рязане под ъгъл 45 °; Диск: 180 мм.

Електрическа машина за рязане на плочки BATTIPAV QUEEN 180 от топ производител в Колежиков
На запитване
Брой: Повече
Електрическа машина за рязане на плочки BATTIPAV MAGIK 180

Водещи характеристики: Мощност: 550 W; Обороти: 2 800 об/мин; Дебелина на рязане: до 35 мм; Размер на работна маса: 394 x 395 мм; Рязане под ъгъл 45 °; Диск: 180 мм.

Електрическа машина за рязане на плочки BATTIPAV MAGIK 180 от топ производител в Колежиков
На запитване
Брой: Повече
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички