Уважаеми клиенти, всяка една машина от предлаганите в koledzhikov.bg , може да се достави с куриер на посочен от Вас адрес или близък до Вас офис на куриер (в цялата страна), като при *поръчка на стойност над 250 лв., транспортните разходи, се поемат от нас, т.е. Вие получавате стоката без да заплащате транспорт. Всеки клиент закупил машина през koledzhikov.bg , е добре дошъл в някой от магазините ни, за да получи безплатен инструктаж за правилна и безопасна работа със закупената машина.  

Забележка:

 • На някои от предлаганите koledzhikov.bg , продукти не могат да бъдат поети транспортни разходи при поръчка. Това са артикулите от категория "Винарско оборудване", някои модели тракторни косачки, част от професионалните машини, някой промоционални продукти които предлагаме. В информацията към всеки продукт пише за чия сметка са транспортните разходи, но е добре тези разходи да бъдат уточнени с търговец на фирма Коледжиков.
 • Не се предлагат единични бройки от някои поливни аксесоари и бързи връзки с марка GARDENA, тъй като се доставят от дистрибутора единствено в пакет от 3, 5 или 10 броя. Моля, свържете се с Нас по телефона преди да осъществите поръчка, за да уточним в какви количества се предлага желания от Вас поливен аксесоар или бърза връзка с марка GARDENA.
 • При поръчка на промоционални продукти, молим да се свържете с екипа на koledzhikov.bg , за уточнение на разходите за доставка.
 • koledzhikov.bg не поема отговорност при не спазени срокове за доставка поради непреодолима сила (лошо време, снеговалежи, дъжд, бури, вятър, възбрани наложени от правителството, карантина, епидемия, пандемии, война...).
 • koledzhikov.bg си запазва правото да променя цени и промоционални оферти, без да носи каквато и да е отговорност за това!
 • Получавате допълнителна гаранция Коледжиков от +3 години (независимо дали сте физическо или юридическо лице) за всяка закупена от нас машини с ДВГ или ел. двигател. С гаранционните условия можете да се запознаете в гаранционната карта, която получавате при покупка, по телефона с търговец на Коледжиков или физически на място в търговски обект на Коледжиков.
 • ДОПЪЛНИТЕЛНА ГАРАНЦИЯ:  + 3 ГОДИНИ ЗА ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА за всяка закупена от КОЛЕДЖИКОВ машина с ДВГ или електрически двигател

Допълнителния гаранционен срок започва да тече след изтичането на законовата гаранция на изделието. Допълнителната гаранция важи за физически и юридически лица, изделието се разглежда и приема за сервиз на фирма Коледжиков ЕООД, само и единствено срещу предоставена правилно и надлежно попълнена оригинална гаранционна карта с подпис и печат, предоставянето на оригинален документ за покупка, касов бон или фактура издадени от фирма Коледжиков ЕООД , няма поправки по тях и в пълно съответствие на данните от гаранционната карта и платежния документ!

Допълнителна гаранция от +3 години се дава и важи само и единствено за фабричен дефект на машината.

Допълнителната гаранция не важи за акумулаторни батерии и акумулатори!

Допълнителната гаранция не важи: за повреди и дефекти възникнали от естествена работа и експлоатация на машината като умора на материала, пренатоварване на машината, не включва консумативи и аксесоари които се износват и изхабяват в нормалния процес на работа на машината. Гаранцията не важи в случай, че в периода на гаранция, не е извършвано годишно платено обслужване и профилактика на продукта в сервиз на фирма Коледжиков ЕООД и не се предостави документ от сервиз Коледжиков ЕООД за съответното обслужване и профилактика. За годишно обслужване и профилактика, машината трябва да се предостави в пълна окомплектовка, така както е закупена, от и за сметка на клиента в сервиз на фирма Коледжиков ЕООД, като фирма Коледжиков ЕООД не се ангажира с поемане на транспортни разходи по предоставяне на машината в сервиза.

Гаранция не се признава при неправилна експлоатация на продукта, пренатоварване на продукта, не правилно поддържане на продукта, опит за отремонтиране от друго лице или сервиз различно от сервиз на фирма Коледжиков ЕООД,  използване на не оригинални консумативи, аксесоари и части. Рекламация относно окомплектовката на продукта се предоставят само и единствено при покупката на продукта.

*Платено годишно обслужване и профилактика включват, проверка и смяна на: масла, филтри, свещи, ремъци, регулиране на обороти и други консумативи и аксесоари, чиято смяна е необходима за правилното безаварийно функциониране на съответната машината или техника, мерене на напрежение, налягане, сила, якост и измерването на  други параметри спрямо вида на продукта. Това обслужване се извършва само и единствено от сервиз на фирма Коледжиков ЕООД с упоменати адреси в гаранционната карта или на интернет страницата на фирма Коледжиков ЕООД.

Фирма Коледжиков ЕООД не е отговорна за пропуснати ползи или загуби и други по време на предоставяне и престой на изделието в сервиза. Срока на отремонтиране на изделието е 30 календарни дни считане от постъпването му в сервиз, освен ако има необходимост от внос на резервни части, консумативи или аксесоари, в този случай престоя на продукта в сервиза се увеличава колкото е необходимо,  спрямо доставката на необходимата за внос за ремонта резервна част.

Гаранция не се признава при неправилно и не добросъвестно съхранение на изделието, като в зависимост от изделието това може да е постоянно съхраняване на пряка слънчева светлина, влага, валежи от дъжд, сняг, вятър, наводнявания и други природни стихии.

 • Всички лични данни на клиенти на фирма Коледжиков се пазят в пълна дискретност спрямо действащия закон за защита на личните данни.
 • Всички мерки за безопасност свързани картови плащания и вашите данни са гарантирани.
 • При плащане с карти, молим изисквайте доставката да бъде извършена до адрес.
 • В случай на основателна рекламация, транспортните разходи са за сметка на фирма Коледжиков. Рекламация може да се извършва в законно установения срок. Възстановяване на вече платена сума се осъществява до 7 работни дни.
 • Поръчката се обработва веднага щом се получи и се доставя между 2 и 5 работни дни.

Плащане с дебитна/кредитна карта през виртуален ПОС терминал.

 На Уебсайта www.koledzhikov.bg е възможно извършване на плащания чрез виртуален ПОС терминал, предоставен от Банка ДСК ЕАД част от OTP group обслужваща Търговеца, с банкови карти VISA, MasterCard, Maestro и карти с логото на БОРИКА без физическото представяне на банкова карта на Търговеца, а чрез възможност за включване в схемите за автентификация Verified by Visa, MasterCard SecureCode и секретен код на БОРИКА при плащания през Интернет.

 Банката е пълноправен член на Международните картови организации (МКО) Visa и MasterCard, която има право и е оторизирала Търговеца да използва търговските знаци на МКО.

 Търговеца по никакъв начин не събира, не съхранява и не обработва картови данни. Цялата информация за това се въвежда от клиента на платежната страница на Банка ДСК ЕАД, която е сертифицирана от МКО и поддържа 3D Secure Code – система за идентификация на картодържател в реално време при плащане на виртуален ПОС чрез секретна парола и осигуряване на максимална сигурност на картово плащане при Интернет търговец чрез някоя от следните схеми:

- Verified by Visa (VbV) – за карти с логото на Visa, Visa Electron, VPAY;

- MasterCard Secure Code – за карти с логото на MasterCard и Maestro;

- Секретен код на БОРИКА-БАНКСЕРВИЗ АД – за карти с търговския знак на Борика.

 Търговецът осигурява надеждни механизми за контрол при приемане на плащания през виртуалния си терминал в Интернет с оглед недопускане на транзакции, които не отговарят на целите на сделката с Клиента и настоящите Общи условия, попадат извън обхвата на приложното му поле и/или уронват престижа и доброто име на Търговеца, Банката, Visa, MasterCard или Борика-Банксервиз АД.

 Клиентите нямат право да извършват чрез Виртуалния Пос-терминал на Уебсайта на Търговеца неправомерна транзакция или транзакция, извършена при условията на „измама“ – транзакция, съзнателно (преднамерено) извършена с карта или картови данни, придобити по незаконен начин (изгубена, открадната, получена на базата на фалшиви документи и др.), както и с фалшифицирана или подправена карта, или с присвоени картови данни. Такава транзакция е направена без знанието и съгласието на автентичния картодържател и без неговото разрешение.

 Независимо от валутата с която разполагате по сметка, всички транзакции ще бъдат извършвани в български лева според актуалния обменен курс на вашата банка. Всички цени са крайни с включено ДДС.

 В случаите когато се наложи да се възстанови сума при направено плащане с дебитна/кредитна карта то това се случва само и единствено по сметката на картата с която е направено плащането в 7 дневен срок.

Екипът koledzhikov.bg, ще се свърже с Вас при обработване на поръчката Ви!
Заплащането при покупка на продукти се осъществява с карта, директно в 
koledzhikov.bg, по банка, чрез лизинг към някоя от следните кредитни компании: TBI, UniCredit или BNP PARIBA, или с наложен платеж - при получаване на стоката, Вие заплащате цената на поръчаният от Вас продукт, на куриера в брой, или с карта ако куриера разполага с Пос Терминал. Пазарувайте с удоволствие от  www.koledzhikov.bg.

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ

Банкова сметка:

BG39STSA930000023984990 при БАНКА “ДСК” ЕАД, клон гр. София.

* Молим преди да платите конкретен продукт по банков път, първо да се свържете с търговец на КОЛЕДЖИКОВ, за да потвърди, че продукта е наличен, да ви издаде проформа фактура и тогава да направите окончателното плащане.

   

За повече информация, може да се свържете с Нас: 


гр. София
Ъгъла на бул. Д-р Г.М. Димитров и ул. "Проф. Георги Златарски" 6, на 100 м от бул. Симеоновско Шосе по посока 4-ти км 

sofia@kol-bg.com
Мобилен: 0885 47 99 18

гр. Варна

ул. "Васил Петлешков" 12 (до Технически университет и 10-ти пощенски клон)
Тел: 052 30 35 90
052 30 36 96
Мобилен: 0888 52 61 33

Данни на фирма Коледжиков ЕООД

гр. Варна, ул. Васил Петлешков №12

Булстат: BG103000896

Мол: Иван Коледжиков

Телефон: 0888 52 61 33

sofia@kol-bg.com

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички