Филтрирай
Цена
870лв.40000лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Системи за тестване на дървесина

Резистографи за дървесина → Цени и Качество — Коледжиков

Какво е уред за обследване на дървесина?

Резистографът е инструмент, който открива гниене и пукнатини в ствола на дървета и дървени конструкции. С негова арбористи, архитекти, дърводелци и лесовъди могат да извършват проверка и да откриват в ранен етап загниване, разпад на дървесината, скрити кухини, както и да отчитат структурата на пръстените. Резистографът е ценен, когато искате да оцените стабилността и дълголетието на дърветата.

Това електронно устройство използва тънко като игла свредло, за да пробие дървото без да навреди на здравето му. Чрез измерване и отчитане на съпротивлението и скоростта при проникване се извършва анализ. Информацията се преработва във вид на графика, която се показва на екрана и се запазва в паметта на устройството. 

Резистографът също така позволява да се прави анализ на годишните пръстенови структури, като така се определя тенденцията на растеж според ширината. С употребата на резистограф ще имате на разположение измерими данни, които ще определят до каква степен дървото е изложено на риск от повреда.


Защо да купим уред за обследване на дървесина от Коледжиков? 

В магазин Коледжиков предлагаме богато разнообразие от уреди за обследване на дървесина, сред които:

● Фрактометри

● Импулсни томографи

● Пенетрометри

● Прибори за проби от дървесни стволове. 

Препоръчваме Ви да се доверите на немското качество, избирайки марка IML


Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, в онлайн магазин Коледжиков може да направите поръчка като гост или чрез опцията “Бърза поръчка без регистрация”. При заявка на поръчка по телефон, e-mail или в страницата ни във Facebook не е необходима регистрация. 


Какви са начините за доставка?

Може да доставим Вашата поръчка с наш разнос или с куриерска фирма по Ваш избор


Каква е цената за доставка?

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 


В какъв период ще получим продуктите?

Доставяме потвърдените поръчки до 3 работни дни. За всички машини и оборудване, за които има нужда от производствено време, срокът на доставка може да се удължи до 30 работни дни. 


В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Уреди за обследване на дървесина"?

Предлагаме уреди за обследване на дървесина на цени от 900 лв. до 21 000 лв.


Как и кога можем да се свържем с вас?

Ако не можете да посетите наш физически магазин, може да се свържете с нас по телефон, e-mail или чрез страницата ни във Facebook. 

Работим всеки ден от понеделник до събота. Вижте още:

Верижни триони

Пенетрометър IML
Пенетрометър IML е механичен уред за определяне на плътността на почвата. Метална тежест с тегло 2 килограма е монтирана на пръчка с диаметър 8...
IML
Цена 1 000.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички