Категории
Филтрирай
Цена
184лв.52678лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Прахоуловители

Прахоуловители за дърводелски и други машини — Коледжиков

Прахоуловител за металообработващи и дървообработващи машини

Ние в koledzhikov.bg предлагаме широка гама от системи и машини за събиране на прах. Всички машини са произведени в съответствие с индустриалните норми и изисквания. Тези машини за събиране на фини частици се използват за ефективно събиране на праха, създаден при работа на различни машини за обработка на дърво и метал. При работа с ъглошлайф, шлайфмашина, лентов трион, рендосвач или други машини Вие определено имате нужда от прахоуловител. Тези колектори на прах улавят незабавно частиците, образувани от полирането на дървени повърхности, рязането на плочки или други дейности, свързани със строителната индустрия.

Прахоуловители за пречистване на прах от въздуха

Шлайфане, полиране, рязане - всички тези процеси произвеждат много прах. Подобряването на качеството на въздуха трябва да е основен приоритет за производителите. Фините частици създадени от металообработващите машини се нуждае от специално внимание, тъй като много от тях са токсични и носят допълнителни опасности. Регулаторните стандарти за тези прахове са строги, а някои напоследък са по-строги, така че няма място за съмнение, че Ви е нужен прахоуловител при работа с машини. За щастие ние Ви предлагаме лесен и ефективен начин за филтриране на този прах от въздуха и връщане на чистия вид на работното място.

Основни причини за закупуване на прахоуловител:

  • Предпазва потребителя от вдишване на вредни частици;
  • Поддържа чисто работното място;
  • Минимизира времето за почистване след работа;
  • Повишава производителността.

В този каталог, ще откриете машини с марка BERNARDO, DeWALT, FERVI, HUSQVARNA, METABO, RAIDER.

Прахоуловител BERNARDO DC 500 Е, 230V, 2200W, 2950 об/мин., 3900 куб.м/час
Мобилен прахоуловител BERNARDO DC 500 Е позволява свързване на 3 машини едновременно. Разполага с 2.2 kW мощност на електромотора и защита от...
BERNARDO
Редовна цена 1 426.00 лв. Цена 969.00 лв.
  • -457.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички