Филтрирай
Цена
598лв.2925лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Оборудване за производство на пиво

Оборудване за производство на пиво • Варене на бира — Коледжиков

Оборудване за производство на бира

Искате да произвеждате сами вкусно и качествено пиво? Попаднали сте на точното място! Ние разполагаме с богата гама от оборудване за домашно приготвяне на бира и сайдер! Изберете рецепта и се отдайте на пивопроизводство, за да можете да постигнете възможно най-добрият вкус на любимата Ви напитка. 

Оборудване за варене на бира - вземете най-доброто на пазара

Комплектите ни са лесни за използване, което ще улесни значително процеса на подготовка. Производството ще бъде приятно, а крайния резултат съвършен. Независимо дали търсите системи за загряване, охлаждане, варене или пък чилъри, хидрометри, горелки за газ пропан или нещо друго, което Ви е необходимо, ние разполагаме с цялостното оборудване за домашно пивоварство за всяка пивоварна. Нашата селекция от машини и компоненти е съставена от усъвършенствани продукти, които предлагат на опитния пивовар независимост и удобство на работа. Ако търсите преносима и удобна система за охлаждане на зърното или професионално оборудване за приготвяне на пиво от неръждаема стомана тук ще откриете всичко това, което Ви трябва. Машините ни покриват всички процеси, от подготовка, варене, престояване до бутилиране.

Оборудване и консумативи за пивоварни

Нашият онлайн магазин koledzhikov.bg предлага само първокласно оборудване за производство на бира! Не е нужно да похарчите цяло състояние, за да получите надеждно оборудване за домашно производство. Предлагаме продукти подходящи за всеки. Нашите съдове за приготвяне на бира са създадени за високоефективно варене и се предлагат в стандартни или модифицирани форми.

Минисистеми за пивопроизводство

Предлагат се системи за домашно пивоварене - устройства, с които целият процес се извършва на едно място или на няколко такива свързани в обща система. Някои са автоматизирани с микроконтролери, други разчитат на намесата на домашния майстор пивовар, но всички те правят същото каквото се прави и в тенджерите и съдовете за прецеждане - озахаряване, прецеждане и промиване, варене с хмел, охлаждане и финално филтриране.

Машини за варене на пивна мъст

Това са основните машини в пивопроизводството. Предназначени са за направата на горещата пивна мъст от хмел, малц, вода и или пивни концентрати. Предлагаме както малки и прости за работа машини, така и мощни, индустриални устройства с голям капацитет.

Тенджери и казани

Тук ще намерите голямо разнообразие от съдове за съхранение и приготвяне на течността за бира.

Измервателни и контролни уреди

Системите за контрол са важна част от процеса на производство на бира. Предлагат се ръчно или автоматично управляеми модели.

Мелници за малц за пивоварни

Осигурете си безопасно и ефективно смилане на малцовите зърна, което не поврежда люспата им. Това е важно изискване за безпроблемната филтрация на пивната мъст в машината за приготвяне 

Парогенератори 

Горещата пара затопля машините приготвящи пивната мъст. Предлагат се електрически и газови парогенератори.

Охлаждане на мъстта

Охлаждащите съдове охлаждат пивото преди да добавите бирената мая. Самозасмукващите помпи за пиво помагат да прехвърлите готовия продукт от един съд в друг. Веднага след процеса на варене е необходимо е да се охлади и аерира течността. След това готовата пивна мъст се подготвя за следващия процес – ферментация, във ферментационните резервоари. 

Ферментатори за ферментацията и узряване

Разполагаме с пълен набор от съдове, изработени от неръждаема стомана за производство на всякакви алкохолни напитки.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички