Филтрирай по:
Цена
7 лв. 194 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Поялници

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-9 от общо 9 артикул(а)
Поялници Цени и Видове — Коледжиков

Поялник

Поялникът е ръчен инструмент, който излъчва топлина през нагрят метален накрайник, наречен човка. Може да се експлоатира по различни начини и предлагат голяма гъвкавост на приложенията. Използва се главно, когато два компонента трябва да бъдат свързани помежду си чрез припой, за да провеждат електричество или топлина. Общи области на приложение са изработката на модели, ремонтирането на автомобили и съединяването на кабели. Различните разновидности намират приложение и при ремонт на пластмасови детайли чрез разтопяване и слепване. Може да се използва и за разединяване на запоени детайли. Поялниците намират приложение в професионални и любителски занимания.

Поялници на koledzhikov.bg

Предлагат се поялници с различна форма, захранване и технология на работа, като например:

  • Електрически: на 12 или 230 V;
  • Акумулаторни;
  • Газови;
  • Индукционни;
  • Поялни станции;
  • С форма на пистолет или писалка.

Кой е най-добрият поялник за Вас, отчасти е въпрос на вкус, но също така зависи колко мобилен искате да бъдете с устройството. Ако искате да използвате поялникът си навсякъде, можете да изберете такъв, който работи с батерия или с газ в зависимост от финансовите възможности. При избора на стандартен електрически поялник Вие знаете, че получавате постоянно висока производителност, не е необходимо да мислите за касети с газ или батерии, силата не пада внезапно, а и цената им е доста по-ниска. Ако все още не можете да решите какво искате не се колебайте да ни потърсите за професионален съвет, който ще удовлетвори Вашите нужди.

Предлагаме Ви поялници с различна мощност на производители BOLTER, DEMA, DREMEL, ERBA, FERVI, GEKO, GYS, HBM, HOLZMANN, MANNESMANN, MILWAUKEE, PREMIUM, PROLINE, PROVIDUS, RAIDER, SEALEY, STANNOL, TOPEX, VELLEMAN, WELLER, WERT.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички