Филтрирай
Цена
108лв.108лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Поливни системи

Поливни системи за Райграс → Цени — Коледжиков

Какво трябва да знаем за поливни системи

Водата е от жизненоважно значение за здравето на растенията, ето защо е важно ежедневното им поливане. Чрез използване на напоителни системи не е необходимо да влачите маркучи в градината, да местите пръскачки или да отделите време, за да поливате всяко растение по отделно. Нашите иновативни поливни системи са удобни и много практични. Те са най-лесният начин да дадете на растенията постоянна влага, необходима за най-красивия цъфтеж. Ето някои предимства на поливните системи:

  • Инсталират се веднъж и остават на място през целия сезон;
  • Поливането започва само със завъртане на един кран;
  • Те се инсталират за минути - всичко, от което се нуждаете, са чифт ножици, за да отрежете маркучите до дължината, от която се нуждаете;
  • Спестяват вода;
  • Може да се добави таймер, за точен времеви контрол при поливане.

Капково напояване за всеки двор и градина от koledzhikov.bg

Системите за капково напояване са подходящи при отглеждане на рози или за поддръжка на цветните лехи в добро състояние. Този вид поливане използва мрежа от тръби и разпръсквачи, които достигат до всяка точка в градината, нуждаеща се от вода. Лесни са за инсталиране, като за целта е нужна само ножица и инструмент за пробиване на дупки. След полагане на поливната система, ще може да поливате растенията, като просто пуснете водата и я оставите да тече няколко часа. Ако използвате програмируем таймер, дори няма да Ви се налага да правите и това. Той ще извършва поливането в избрани от Вас моменти. Системите за капково напояване спестяват повече от време и енергия. Тъй като използвате десетки устройства за напояване, имате много по-голям контрол върху това къде отива водата и колко се доставя за всяко растение. Вместо да изливате много наведнъж, прилагате малко количество за по-дълги периоди, което позволява на водата да проникне в кореновата система на растенията за максимална полза.
Вижте още:

Електрическа ножица за лозя

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички