Филтрирай
Цена
870лв.6000лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Системи и резервоари за събиране на отработено масло

Системи и резервоари за събиране на отработено масло Цени и Видове — Коледжиков

Резервоар за събиране на отработено масло

Продуктите в тази категория могат да бъдат разделени най-общо на 2 групи - мобилни устройства с контейнер за събиране на отработено масло и стационарни резервоари. Обхватът на мобилните резервоари за използвано масло е от класическите гравитационни дренажи за събиране, които се използват под подемници или в сервизни канали до смукателни машини за източване на отработено масло, работещи с подходящи смукателни сонди и адаптери, които могат да бъдат вкарани в тръбата за наливане на моторни масла в превозните средства. Отработеното масло може да се изпразни от мобилните контейнери за събиране чрез налягане или чрез пневматични помпи и да се налее в по-големи резервоари за постоянно съхранение.

Системи за събиране на масло от Коледжиков

Стационарните резервоари за събиране на отработено масло:

 • Елиминират ограничението, което налагат мобилните, тъй като са с по-голям обем;
 • Предлагат капацитет за събиране 1000 до 2 300 литра;
 • Надеждни, безопасни и сигурни, че няма да се получи неволно изтичане;
 • Може да са обградени с предпазен басейн(стоманена преграда), който ги защитава от неволен сблъсък с преминаваща машина около тях.

Тук ще откриете множество системи за събиране на горяло масло, мобилни и стационарни резервоари, дренажи, бутилки, помпи и вани от италианския производител COSMEK - лидер на пазара в производството и продажбата на резервоари и съдове за съхранение на горивни течности, дървесни пелети и много други.

  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички