Филтрирай
Цена
34 лв. 1510 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Маски и шлемове за заваряване

Шлемове и маски за заваряване • Соларни и Обикновени — Коледжиков

Какво е маска за заваряване?

Маската за заваряване, наричана също и заваръчна маска или заваръчен шлем, е защитно средство, което се използва от заваряващите за предпазване на лицето и очите от опасностите, свързани с заваръчните процеси. Тя предоставя защита от светлината и топлината, излъчвана от дъгата при заваряване. 

Много професионални заварчици все още предпочитат обикновените маски за заваряване с трайно затъмнен визьор. Тези пасивни маски осигуряват базова защита, но всеки път, когато искате да прегледате Вашите заварки, трябва да ги повдигнете, а след това да ги поставяте обратно. Това е бързо и просто движение, но умножено по стотици пъти в течение на ден може да изразходва много време и енергия.

Шлемовете за заваряване с автоматично затъмняване не само предпазват от вредните светлинни емисии, но и позволяват много бързо възстановяване на стъклото от тъмно в светло, без да се налага да повдигате или премахвате напълно предпазната маска. Освен че са по-лесни за използване, те са удобни и предлагат широка гама от цветове и графики, включително шлемове за заваряване с картинки, така че можете да внесете малко от личността си, когато избирате предпазна екипировка. Панорамните шлемове с автоматично затъмняване добавят още един слой комфорт и ефективност с 180 ° зрително поле.

Видове маски и шлемове за заваряване

В онлайн магазин Коледжиков ще откриете най-добрата маска за заваряване за себе си. Предлагаме пълна гама от заваръчни маски и шлемове, които отговарят на изискванията на различни професионални сфери, в които намират приложение.

Каква е разликата между обикновената маска за заваряване и модерните модели?

Както вече разбрахте, основната разлика между традиционните маски и шлемове и съвременните е пасивното стъкло срещу автоматично затъмняващото се. Автоматичните затъмняват веднага щом усетят искрата и изсветляват с почти същата скорост, с което те се нареждат сред най-търсените на пазара.

Защо да изберем заваръчна маска или шлем от Коледжиков?

Нашият асортимент от заваръчни каски и маски обхваща всички видове предпазни средства за очите Ви от производители, утвърдени на световния пазар. Сред тях са ARGO, DAEWOO, DECA, DräGER, EINHELL, ELEKTRO MASCHINEN, ESAB, FRONIUS, GAMA, GEKO, GÜDE, GYS, HECHT, Holzmann, LINCOLN ELECTRIC, MIGATRONIC, RAIDER, SOLTER, STANLEY, TELWIN, TOPEX, VAL IMPORT, WELDSTAR. Може да разчитате на нас при нужда от консултация. Осигуряваме бърза доставка. 

Свързани статии


Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички