Филтрирай
Цена
42лв.1510лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Маски и шлемове за заваряване

Шлемове и маски за заваряване • Различни видове — Коледжиков

Маска за заваряване

Заваръчните маски и шлемове са един от най-важните елементи в защитното оборудване на заварчиците, предпазващо очите и кожата. Много професионални заварчици все още предпочитат традиционната маски с трайно затъмнен визьор. Тези пасивни маски осигуряват евтина защита, но всеки път, когато искате да прегледате Вашите заварки, трябва да ги повдигнете, а след това да ги поставяте обратно. Това е бързо и просто движение, но умножено по стотици пъти в течение на ден може да изразходва много време и енергия.

Шлемовете с автоматично затъмняване не само предпазват от вредните светлинни емисии, но и позволяват много бързо възстановяване на стъклото от тъмно в светло, без да се налага да повдигате или премахвате напълно предпазната маска. Освен че са по-лесни за използване, те са удобни и предлагат широка гама от цветове и графики, включително шлемове за заваряване с картинки, така че можете да внесете малко от личността си, когато избирате предпазна екипировка. Панорамните шлемове с автоматично затъмняване добавят още един слой комфорт и ефективност с 180 ° зрително поле.

Маски и шлемове за заваряване от koledzhikov.bg

Разполагаме с пълна гама от различни заваръчни маски и шлемове, въз основа на нуждите, които имате:

Както вече разбрахте, основната разлика между традиционните шлемове и съвременните е пасивното стъкло срещу автоматично затъмняващото се. Автоматичните затъмняват веднага щом усетят искрата и изсветляват с почти същата скорост, с което те се нареждат сред най-търсените на пазара.

Нашият асортимент от заваръчни каски и маски обхваща всички видове предпазни средства за очите Ви от производители ARGO, DAEWOO, DECA, DräGER, EINHELL, ELEKTRO MASCHINEN, ESAB, FRONIUS, GAMA, GEKO, GÜDE, GYS, HECHT, Holzmann, LINCOLN ELECTRIC, MIGATRONIC, RAIDER, SOLTER, STANLEY, TELWIN, TOPEX, VAL IMPORT, WELDSTAR.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички