Филтрирай по:
Цена
500лв.5800лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Влагоуловители

  Филтри

  Продукти на страница:

  20 40 60
  Показани са 1-19 от общо 19 артикул(а)
  Влагоуловители на Топ Цени и различни Видове — Коледжиков

  Влагоуловител в борбата с влагата

  Влагоуловител е електрически уред, който намалява и поддържа нивото на влага във въздуха. Използва се за подобряване на въздуха в работната среда и у дома. Справя се отлично с премахване на мухъл, миризми, предотвратяване на развитието на плесен, а също и за сушене на пране. Големите обезвлажнители се използват в търговски сгради, като закрити ледени пързалки и басейни, както и в производствени заводи или складове.

  Електрически изсушители подобряват качеството на въздуха

  На места с прекомерна влага обезвлажнителите могат да помогнат за постигане на оптимални нива на влажност. Когато нивата на влажност са по-големи от 50 %, се препоръчва използване на изсушител за въздух за елиминиране на плесен, прах и други алергени от въздуха.

  Поддържайте правилното ниво на влажност с изсушители от koledzhikov.bg

  С качествен влагоуловител лесно можете да поддържате нужното количество влага в дома или на работното място. Съществуват битови и индустриални уреди за сушене на въздуха.

  Според механизма на работа сe разделят на:

  • Кондензационни влагоуловители - Използват хладилен компресор. При тях влагата се стича в резервоар или се отделя чрез тръбичка;
  • Адсорбционни - Използват ротор с хигроскопично вещество, наречено силикагел. В тази категория, ще изберете най-подходящия за Вас влагоуловител, спрямо квадратурата и площта, от която трябва да отстраните излишната влага.

  MASTER, AERIAL, CIMEX, TROTEC и CALOREX и са топ марките, от които Ви предлагаме да изберете Вашия обезвлажнител.

  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички