Филтрирай по:
Цена
500 лв. 5800 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Влагоабсорбатори

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-19 от общо 19 артикул(а)
Влагоуловител MASTER DH 732

Влагата във всяко помещение е сериозна предпоставка за най-различни заболявания. Влагоабсорбатор MASTER DH 732 е апарат, подходящ за нейното отстраняване.

MASTER
Цена 1 140.00 лв.
Брой:
Влагоуловител MASTER DH 44

От климата в затворените локали зависи нашето здраве и начина ни на живот, затова ние Ви предлагаме влагоабсорбатор MASTER DH 44, който с лекота ще засмуква влагата от всяко помещение.

MASTER
Цена 2 360.00 лв.
Брой:
Влагоуловител CIMEX DH50

Влагоуловител CIMEX DH50 е лесен и удобен за употреба уред, специално разработен за  ежедневна употреба, перфектен за строителството и довършителните работи. 

CIMEX
Цена 1 550.00 лв.
Брой:
Влагоабсорбатори | Вентилация | Коледжиков

Влагоуловител в борбата с влагата

Влагоуловител е електрически уред, който намалява и поддържа нивото на влага във въздуха. Използва се за подобряване на въздуха в работната среда и у дома. Справя се отлично с премахване на мухъл, миризми, предотвратяване на развитието на плесен, а също и за сушене на пране. Големите обезвлажнители се използват в търговски сгради, като закрити ледени пързалки и басейни, както и в производствени заводи или складове.

Електрически изсушители подобряват качеството на въздуха

На места с прекомерна влага обезвлажнителите могат да помогнат за постигане на оптимални нива на влажност. Когато нивата на влажност са по-големи от 50 %, се препоръчва използване на изсушител за въздух за елиминиране на плесен, прах и други алергени от въздуха.

Поддържайте правилното ниво на влажност с изсушители от koledzhikov.bg

С качествен влагоуловител лесно можете да поддържате нужното количество влага в дома или на работното място. Съществуват битови и индустриални уреди за сушене на въздуха.

Според механизма на работа сe разделят на:

  • Кондензационни влагоуловители - Използват хладилен компресор. При тях влагата се стича в резервоар или се отделя чрез тръбичка;
  • Адсорбционни - Използват ротор с хигроскопично вещество, наречено силикагел. В тази категория, ще изберете най-подходящия за Вас влагоуловител, спрямо квадратурата и площта, от която трябва да отстраните излишната влага.

MASTER, AERIAL, CIMEX, TROTEC и CALOREX и са топ марките, от които Ви предлагаме да изберете Вашия обезвлажнител.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички