Резачки за дърва

Резачки за дърва | Моторни триони | Дърворезачки Коледжиков

Резачки за дърва

Съвременните резачки на дърва, познати още като верижни триони, правят рязането на големи парчета дърво по-лесно, по-бързо и по-удобно. Разполагат с верига с набор от зъби, която се движи с висока скорост, и се използват в дейности като изсичане на дървета, кастрене на клони и нарязване на дърва за огрев

На пазара ще откриете разнообразни верижни дърворезачки - от бензинови за професионална употреба до малки електрически модели, които са компактни и подходящи за ежедневна работа в градината

Какви резачки за дърва предлагате? 

Електрически резачки

Те са по-леки и лесни за работа от бензиновите резачки. Свързват се към електроснабдителната мрежа чрез захранващ кабел и се стартират с бутон. Мощността на един електрически трион е достатъчна за рязане на храсти, тънки клони и малки дървета. Идеални са за домашната градина и двор.

Бензинови резачки

Режат бързо и гладко. Високата скорост на веригата изисква по-малък натиск от страна на потребителя за извършване на чисти разрези. Те са най-добрият вариант за професионални дървари и лесовъди. С бензинови триони може да поваляте дървета, да режете големи трупи и пънове, както и дебели клони.

Акумулаторни резачки

Тези дърворезачки работят на батерии и при тях отпада необходимостта от захранващ кабел. Ефективността на акумулаторните верижни триони надминава тази на някои по-малки бензинови модели. Времето на работа се определя от капацитета на батерията, като средно постигат 30 до 60 минути при полунепрекъснато рязане с едно зареждане и около 60 минути за презареждане. 

Акумулаторните батерии са взаимозаменяеми, така че ако имате втора, може да продължите работа веднага. Предимство на съвременните резачки на батерии е, че не изискват гориво и двутактово масло, няма нужда от поддръжка на карбуратор и свещи, няма миризми, шумът е сведен до минимум и няма вредни газове, които да вдишвате.

Съвети за безопасна работа с резачки за дърва

Независимо дали професията ви налага да работите с дърворезачки, или режете дърва и по-големи клони в градината на дома ви, не подценявайте основните правила за безопасностносете защитно облекло, предпазна каска и очила. Специално за работа с верижни триони се предлагат защитни ръкавици и ботуши. 

Защо да купите резачка за дърва от koledzhikov.bg?

В онлайн магазин Коледжиков освен резачки предлагаме пълен набор от аксесоари и консумативи. Препоръчваме световноизвестни марки като HUSQVARNA, STIHL, GreenWorks, AL-KO, MAKITA, McCULLOCH, RAIDER и много други.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, можете да направите поръчка като гост, без да се налага да регистрирате акаунт. При направа на поръчката ще трябва да попълните някои дребни подробности за вас, за да можем да ви обслужим по най-добрия начин. Това ни е необходимо само, за да знаем къде да изпратим вашите продукти. 

От друга страна, създаването на акаунт носи и своите предимства, като например място за преглед на историята на поръчките, запазени данни за плащане и други екстри.

Какви са начините за доставка? 

Системата за доставяне включва 3 метода:

● Доставка адрес

● Взимане от офис на куриерска фирма

● Лично получаване от магазин Коледжиков във Варна или в София.

Каква е цената за доставка?

Когато цената на продукта е над 250 лева се доставя безплатно. За сметка под 250 лв. се заплаща куриерска услуга по съответната тарифа. В някои случаи е възможно да се начисли сума за доставка на продукти в промоция.

В какъв период ще получим продуктите? 

Повечето стоки се поддържат с постоянна складова наличност, което означава, че доставянето им отнема от 1 до 3 работни дни. Възможно е забавяне от страна на куриерските фирми или при изчерпани количества. При необходимост от внос осигуряваме такъв, ако е възможен, като максималният период за доставка е 30 работни дни.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категория "Резачки за дърва"?

Професионалните резачки на нашия сайт са с различни технологии, мощност и производителност и могат да достигнат до 3000 лв. За всички хоби потребители са добавени качествени и издръжливи модели, започващи от 100-тина лева до 1000 лв. 

Как и кога можем да се свържем с вас?

Ние сме изключително отговорни към всеки наш клиент и затова предлагаме различни начини за контакт с нас, за да можете да изберете най-удобният за вас. Използвайте някой от телефоните за връзка, пишете ни във Facebook или пък ни изпратете e-mail. 

За връзка с магазин Коледжиков - София

● Е-mail: sofia@kol-bg.com

● Телефони: 0887 201 700, 0879 027 917, 0879 027 918, 0885 479 918, 0889 722 581 

● Работно време:

     ○ от Понеделник до Петък: 9.00 - 18.00 ч.

     ○ Събота: 9.00 - 14.00 ч.

     ○ Неделя: почивен ден

За връзка с магазин Коледжиков - Варна

● Е-mail: varna@kol-bg.com

● Телефони: 0888 526 133, 052 30 35 90, 052 30 36 90

● Работно време:

     ○ от Понеделник до Петък: 8.30 - 18.00 ч.

     ○ Събота: 8.30 - 14.00 ч.

     ○ Неделя: почивен ден 

Още за вашата градина:

Кастрачки за клони

Храсторези и ножици за жив плет

Листосъбирачи и духалки

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички