Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
89 лв. 2947 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Резачки за дърва

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 202 артикул(а)
Акумулаторна резачка за дърва с батерия и зарядно STIHL МSA 140 С-BQ

Рязането на изсъхналите клони дава нов живот на дърветата, за това е важно то да се прави редовно. С верижен трион STIHL MSA 140 С-BQ всичко това ще бъде лесно.

Акумулаторна резачка за дърва с батерия и зарядно STIHL МSA 140 С-BQ от топ производител в Колежиков
Редовна цена 696.00 лв. -5% Цена 661.20 лв.
  • -5%
Брой: Купи
Резачки за дърва Щил → Хускварна → Цени — Коледжиков

Каква моторна резачка да закупите

Верижните триони правят рязането на големи парчета дърво по-лесно, по-бързо и по-удобно. Разполагат с верига, с набор от зъби, която се движи с висока скорост, за рязане на всякакъв вид дървесина. Използват се в дейности, като изсичане на дървета, кастрене на клони и нарязване на дърва за огрев. Верижни дърворезачки се предлагат в разнообразни размери, от малки електрически модели до бензинови резачки за професионална употреба.

Видове резачки за дърва

Според двигателя и начина на захранване се разделят на:

  • Електрически резачки;
  • Бензинови верижни триони;
  • Акумулаторни дърворезачки.

Електрически верижни триони

Те са по-леки и лесни за работа от бензиновите. Свързват се към електроснабдителната мрежа чрез захранващ кабел и се стартират с бутон. Тяхната мощност е достатъчна за рязане на храсти, тънки клони и малки дървета. Идеални са за домашната градина и двор.

Бензинови резачки

Режат бързо и гладко. Високата скорост на веригата изисква по-малък натиск от страна на потребителя за извършване на чисти разрези. Те са най-добрия вариант за професионални дървари и лесовъди. С тях могат да се повалят дървета, да се режат големи трупи и пънове, както и дебели клони.

Акумулаторни триони за дърва

Тези дърворезачки работят на батерии и Ви освобождават от захранващия кабел. Тяхната ефективност надминава тази, на някой по-малки бензинови модели. Времето на работа се определя от капацитета на батерията, като средно постигат 30 до 40 минути при полу-непрекъснато рязане с едно зареждане и около 60 минути за презареждане. Акумулаторните батерии са взаимозаменяеми, така че ако имате втора, може да продължите работа веднага. Предимството на акумулаторната резачка е че, не използвате гориво и двутактово масло, нямате поддръжка на карбуратор и свещи, няма миризми, шума е сведен до минимум и няма вредни газове, които да вдишвате.

Купете резачка за дърва от koledzhikov.bg

В онлайн магазин Коледжиков освен резачки, предлагаме пълен набор от аксесоари и консумативи. При нас има всички световноизвестни марки HUSQVARNA, STIHL, GreenWorks, AL-KO, MAKITA, McCULLOCH и много други.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички