Резачки за дърва

Резачки за дърва (Верижни триони) на Топ цени | Коледжиков

Резачки за дърва

Съвременните резачки на дърва, познати още като верижни триони, правят рязането на големи парчета дърво по-лесно, по-бързо и по-удобно. Разполагат с верига с набор от зъби, която се движи с висока скорост, и се използват в дейности като изсичане на дървета, кастрене на клони и нарязване на дърва за огрев. Верижният трион, наричан още моторен, намира широко приложение и в строителството, службите за гражданска защита и др. 

В магазини Коледжиков ще откриете богат избор - от мощни бензинови верижни триони за професионална употреба до малки електрически и акумулаторни, които са компактни и подходящи за ежедневна работа в градината. Подбрали сме верижни триони в широк ценови диапазон - евтини, среден клас и за професионалисти. 

Какви резачки за дърва предлагаме? 

Електрически резачки

Електрическите верижни триони са по-леки и лесни за работа от бензиновите. Свързват се към електроснабдителната мрежа чрез захранващ кабел и се стартират с бутон. Мощността на един електрически трион е достатъчна за рязане на храсти, тънки клони и малки дървета. Идеални са за домашната градина и двор. Тъй като са по-тихи от бензиновите резачки, сред акумулаторните ще откриете достатъчно голям избор на модели, които покриват определението за безшумна резачка за дърва. 

Поради ниската си цена електрическата резачка е предпочитана от неопитни градинари и за битова употреба. С опознавателна цел може да разгледате модели като HUSQVARNA 420 EL и MAKITA UC3041A.

Бензинови резачки

С бензинов верижен трион ще режете бързо и гладко. Високата скорост на веригата изисква по-малък натиск от страна на потребителя за извършване на чисти разрези. Този тип резачки за дърва са най-добрият вариант за професионални дървари и лесовъди. Те са издръжливи на натоварване, като може да се използват ежедневно. С бензинови триони може да поваляте дървета, да режете големи трупи и пънове, както и дебели клони. 

От моторните резачки сред най-желаните като качество и цена вече поредна година са STIHL MS 180, PARTNER P340S и STIHL MS 251. В онлайн магазина ни може лесно да следите новите моторни триони на пазара. Често те са усъвършенствани или със запазени характеристики, но осъвременен дизайн. 

Акумулаторни резачки

Тези резачки работят на батерии и при тях отпада необходимостта от захранващ кабел. Ефективността им понякога надминава тази на някои по-малки моторни триони. Времето на работа с акумулаторен верижен трион се определя от капацитета на батерията. Средно имате на разположение от 30 до 60 минути при полунепрекъснато рязане с едно зареждане и около 60 минути за презареждане. Акумулаторните батерии са взаимозаменяеми, така че ако имате втора, може да продължите работа веднага.

Предимство на съвременните резачки на батерии е, че не изискват гориво и двутактово масло (каквито са необходими при бензиновия моторен трион) и нямат нужда от поддръжка на карбуратор и свещи. Не генерират миризма, а шумът е сведен до минимум и няма вредни газове, които да вдишвате. Тъй като са по-тихи от бензиновите резачки, сред акумулаторните ще откриете достатъчно голям избор на модели, които покриват определението за безшумна резачка за дърва. 

Ако искате да купите мини акумулаторен верижен трион, разгледайте вече утвърдилия се на пазара STIHL GTA 26. Той се предлага и в комплект с батерия и зарядно. От пълноразмерните модели си заслужава да опознаете STIHL MSA 120 C-BQ и STIHL MSA 200 C-B.

Съвети за безопасна работа с верижен трион на батерии

Независимо дали професията ви налага да работите с резачки, или режете дърва и по-големи клони в градината на дома ви, не подценявайте основните правила за безопасностносете защитно облекло, предпазна каска и очила. Специално за работа с верижни триони се предлагат защитни ръкавици и ботуши. В магазини Коледжиков ще откриете още широка гама от инвентар - масло за верига, шини, пили за заточване, вериги за широка гама моторни триони и други. 

Защо да купите верижен трион от koledzhikov.bg?

В онлайн магазин Коледжиков освен резачки предлагаме пълен набор от аксесоари и консумативи. Препоръчваме световноизвестни марки като HUSQVARNA, STIHL, GreenWorks, AL-KO, MAKITA, McCULLOCH, RAIDER и много други. Фирмата поддържа сервиз и осигурява гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване. Предлагаме и заточване на вериги за резачки. 

При нас ще получите ценни съвети и възможност да опознаете в подробности работата с машините. 

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, можете да направите поръчка като гост, без да се налага да регистрирате акаунт. При направа на поръчката ще трябва да попълните някои дребни подробности за вас, за да можем да ви обслужим по най-добрия начин. Това ни е необходимо само, за да знаем къде да изпратим вашите продукти. 

От друга страна, създаването на акаунт носи и своите предимства, като например място за преглед на историята на поръчките, запазени данни за плащане и други екстри.

Какви са начините за доставка? 

Системата за доставяне включва 3 метода:

● Доставка адрес

● Взимане от офис на куриерска фирма

● Лично получаване от магазин Коледжиков във Варна или в София.

Каква е цената за доставка?

Когато цената на продукта е над 250 лева и той не е в промоция, се доставя безплатно. В останалите случаи се прилага актуалният тарифен план на избраната куриерска фирма. 

В какъв период ще получим резачката за дърва? 

Повечето стоки се поддържат с постоянна складова наличност, което означава, че доставянето им отнема от 1 до 3 работни дни. Възможно е забавяне от страна на куриерските фирми или при изчерпани количества. При необходимост от внос осигуряваме такъв, ако е възможен, като максималният период за доставка е 30 работни дни.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категория "Резачки за дърва"?

Професионалните верижни триони на нашия сайт са с различни технологии, мощност и производителност и могат да достигнат до 3000 лв. За всички хоби потребители предлагаме качествени и издръжливи модели, започващи от 100-тина лева до 1000 лв. 

Още за вашата градина:

Кастрачки за клони

Храсторези и ножици за жив плет

Листосъбирачи и духалки

Категории

Свързани статии


Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички