Филтрирай
Цена
107лв.7198лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Електрически резачки за дърва

Електрически резачки за дърва | Ниски цени | Коледжиков

Какво е електрическа резачка за дърва?

Електрически резачки за дърва предпочитат хората, които търсят машина с леко тегло, с която лесно се работи и която не уморява при продължителна работа. Те се захранват с ток, което ги прави подходящи за използване на закрито. Наличието на кабел донякъде ограничава периметъра им на употреба. Можете да се справите с този недостатък, като се снабдите с достатъчно дълъг кабел. 

Предимства

Електрически верижен трион може да купите без колебание, ако искате инструмент, който не е скъп за поддръжка. Допълнителен плюс е, че се предлага на достъпна цена. В магазини Коледжиков предлагаме богат избор на евтини резачки за любители и професионалисти. За удобство може да ги сортирате по цена и промоция. 

С ел. верижен трион пестите време за приготвяне на горивна смес. Тъй като той няма нужда от такава, може направо да преминете към рязане. Друго предимство на резачките на ток е това, че се стартират с бутон - само за миг, дори и през студените зимни месеци. 

Всички видове ел. триони са комфортни и удобни за работа в двора и градината. Ако планирате да поваляте малки дървета, препоръчваме да изберете модел с по-голяма мощност и дължина на шината. Наш консултант е на Ваше разположение, за да ви представи поне няколко електрически верижни триони в избран от вас ценови диапазон, на конкретна марка или по друг критерий. 

Видове

Когато избирате електрически верижен трион, трябва да се ръководите от задачите, които искате да извършвате с него.

Електрически резачки за дърва за дома

Те са подходящи за хора без опит. Освен това са компактни, но не толкова мощни като моторните. Подходящи са за извършване на несложни операции. Цената на една електрическа резачка за дома не е висока. Тя е оптимален вариант за вилата и двора, стига да не планирате продължителни работни дейности без почивка. В този случай препоръчваме да потърсите адекватно решение сред нашите бензинови и акумулаторни резачки. 

Ориентировъчни характеристики за верижен трион за непрофесионалисти:

- Мощност – до 2,2 кВт;

- Дължина на шината – от 25 до 40 см;

- Тегло – до 5 кг.

Професионални електрически резачки за дърва

Те са по-мощни и са подходящи за продължителна и честа работа. Справят се с повалянето на големи дървета и всякакъв тип строителна дейност. Съвременните професионални верижни триони на ток са тежки и по-трудни за управление от моделите, преназначени за хоби градинари. Цената им е по-висока. Тя обаче е оправдана предвид сериозните възможности на този клас градинска техника. 

Ориентировъчни характеристики за верижен трион за професионалисти:

- Мощност – 2,5 кВт и нагоре;

- Дължина на шината – от 50 см;

- Тегло – 6 кг и повече.

Те намират приложение в:

● строителството
● изсичане на дървета
● подготовка на дърва за огрев
● разчистване след бурии
● други

Препоръчваме марките AL-KO, HITACHI, HUSQVARNA, IKRA, MAKITA, MCCULLOCH, MTD, RAIDER, RTR, SOLLEO, STIGA, STIHL и WOLF GARTEN.

Верижни триони на батерии 

В магазини Коледжиков предлагаме и богат избор на верижни триони на батерии на топ производители от цял свят. Сред тях ще откриете достойни конкуренти на бензиновите модели, както и мини резачки за градинари, лозари и овощари. С акумулаторен верижен трион имате възможност да работите свободно из градината. Машината не ви ограничава с кабел и освен това може да се снабдите предварително с допълнителна батерия. По този начин си гарантирате по-дълъг процес на работа. Ако търсите безшумна резачка за дърва, акумулаторните машини са най-близко до това определение. В сравнение с електрическите и бензиновите верижни триони, те са най-тихи. 

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Можете, при това много лесно. Необходимо е само да добавите желания продукт в количката си, да влезнете в нея и да попълните данните си при завършването на поръчката.

Какви са начините за доставка?

●    Доставката може да се извърши до вас чрез външен или наш, опитен куриер.
●    Изпращаме до офис на куриерска фирма, откъдето сами приемате продуктите си.
●    Взимате лично от наш магазин, когато ви е удобно.

Каква е цената за доставка?

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите?

За да доставим поръчаните от вас артикули са ни необходими между 1 и 3 работни дни. Когато този период е по-дълъг информираме нашите клиенти за това. Някои доставки могат да отнемат по-дълго време за изпълнение. Максималният срок за обслужване на клиент е до 30 работни дни.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категория "Електрически резачки"?

Цените варират между 100 и 600 лв. за професионални и полупрофесионални модели.

Още за вашата градина:

Кастрачки за клони

Ножици за жив плет

Листосъбирачи и духалки

Електрическа резачка за дърва RYOBI RCS1935B, 1900W, 35 см, 4.7 кг
RYOBI RCS1935B е резачка за рязане на дърва и дървен материал, която намира приложение в строителството, градинарството и в подготовката на дърва...
RYOBI
Редовна цена 234.50 лв. Цена 222.78 лв.
  • -5%
Електрическа резачка за дърва RYOBI RCS2340B, 2300W, 40 см, 4.8 кг
Резачка RYOBI RCS2340B е идеална за подготовка на дърва за огрев, поддръжка на градината и за всякакви строителни дейности свързани с рязане на...
RYOBI
Редовна цена 293.50 лв. Цена 278.83 лв.
  • -5%
Електрическа резачка за дърва MAKITA UC4041A, 1800W, 40 см., 5 кг
Резачка за дърва MAKITA UC4041A е лесна за управление, работи тихо и предлага висока ефективност. Има автоматично смазване на веригата и е...
MAKITA / МАКИТА
Редовна цена 406.00 лв. Цена 360.00 лв.
  • -46.00 лв.
Електрическа резачка за дърва MAKITA UC3551A, 2000W, 35 см., 5.5 кг
Електрически верижен трион MAKITA UC3551A е разработена за бързо рязане, ефективна работа и лесна поддръжка, без необходимост от зареждане с...
MAKITA / МАКИТА
Редовна цена 464.00 лв. Цена 442.00 лв.
  • -22.00 лв.

Свързани статии


Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички