Филтрирай по:
Цена
89лв.569лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Електрически резачки

  Филтри

  Продукти на страница:

  20 40 60
  Показани са 1-20 от общо 39 артикул(а)
  Електрическа резачка за дърва HUSQVARNA 420 EL

  Всяко дърво е ценен дар, за това грижата за него не трябва да ни е безразлична. С верижен трион HUSQVARNA 420EL работата Ви върху него ще е лесна и приятна.

  Електрическа резачка за дърва HUSQVARNA 420 EL от топ производител в Колежиков
  Редовна цена 457.00 лв. -5% Цена 434.15 лв.
  • -5%
  Брой:
  Електрическа резачка за дърва STIHL MSE 190 C-BQ

  Електрическа резачка за клони STIHL MSE 190 C-BQ комбинира висока мощност и ниско тегло, така че потребителят, работещ с инструмента, да не изпитва прекалено физическо напрежение.
   

  Електрическа резачка за дърва STIHL MSE 190 C-BQ от топ производител в Колежиков
  Редовна цена 529.00 лв. -6% Цена 497.26 лв.
  • -6%
  Брой:
  Електрически резачки за дърва на Топ Цени — Коледжиков

  Електрически резачки за дърво от koledzhikov.bg

  Електрическите верижни триони са известни с лекото си тегло. Това ги прави по-лесни за носене и води до по-малко умора при продължителна работа. Плюс това това идват на достъпна цена, без нужда от периодични разходи за поддръжка и консумативи. Те ще Ви спестят време, тъй като не е необходимо приготвяне на горивна смес за работа. Друго предимство на електрическите резачки е това, че се стартират с бутон, само за миг, дори и в студените зимни месеци. Всички видове резачки се справят еднакво добре със занимания в двора и градината, но ако искате да поваляте малки дървета, тогава трябва да изберете електрически верижен трион с по-голяма мощност и дължина на шината.

  Ще получите Вашата резачка от koledzhikov.bg с безплатна доставка и инструкции за употреба. Купете подходящия за Вас продукт, избирайки от марките AL-KO, HITACHI, HUSQVARNA, IKRA, MAKITA, MCCULLOCH, MTD, RAIDER, RTR, SOLLEO, STIGA, STIHL и WOLF GARTEN.

  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички