Филтрирай по:
Цена
89 лв. 569 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Електрически резачки за дърва

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 39 артикул(а)
Електрическа резачка за дърва HUSQVARNA 420 EL

Всяко дърво е ценен дар, за това грижата за него не трябва да ни е безразлична. С верижен трион HUSQVARNA 420EL работата Ви върху него ще е лесна и приятна.

Електрическа резачка за дърва HUSQVARNA 420 EL от топ производител в Колежиков
Редовна цена 457.00 лв. -5% Цена 434.15 лв.
  • -5%
Брой:
Електрическа резачка за дърва STIHL MSE 190 C-BQ

Електрическа резачка за клони STIHL MSE 190 C-BQ комбинира висока мощност и ниско тегло, така че потребителят, работещ с инструмента, да не изпитва прекалено физическо напрежение.
 

Електрическа резачка за дърва STIHL MSE 190 C-BQ от топ производител в Колежиков
Редовна цена 529.00 лв. -5% Цена 502.55 лв.
  • -5%
Брой:
Електрическа резачка за Дърва → Щил → Бош → Цени — Коледжиков

Електрически резачки за дърво от koledzhikov.bg

Електрическите верижни триони са известни с лекото си тегло. Това ги прави по-лесни за носене и води до по-малко умора при продължителна работа. Плюс това това идват на достъпна цена, без нужда от периодични разходи за поддръжка и консумативи. Те ще Ви спестят време, тъй като не е необходимо приготвяне на горивна смес за работа. Друго предимство на електрическите резачки е това, че се стартират с бутон, само за миг, дори и в студените зимни месеци. Всички видове резачки се справят еднакво добре със занимания в двора и градината, но ако искате да поваляте малки дървета, тогава трябва да изберете електрически верижен трион с по-голяма мощност и дължина на шината.

Ще получите Вашата резачка от koledzhikov.bg с безплатна доставка и инструкции за употреба. Купете подходящия за Вас продукт, избирайки от марките AL-KO, HITACHI, HUSQVARNA, IKRA, MAKITA, MCCULLOCH, MTD, RAIDER, RTR, SOLLEO, STIGA, STIHL и WOLF GARTEN.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички