Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
60лв.8166лв.

WOLF GARTEN

WOLF GARTEN

Градинска техника и инструменти WOLF GARTEN

Повече от 85% от населението на Германия днес познава марката. Тя е синоним за висококачествено и надеждно градинарско оборудване в много страни в Европа. Това положително впечатление е резултат от ангажимент за прилагане на ясен корпоративен принцип: улесняване на работата в градината чрез иновации, отваряне на нови пазари в сектора на градинарството и установяване на ясно позициониране на марката. В основата на всичко, което прави компанията е загрижеността за нуждите на клиентите. Фирмата поставя на преден план мотото: "Влагане на повече забавление в градинарството!". Предлага техника и оборудване за градинари, които са не само с високо качество, но и с голяма рентабилност.

С градинско оборудване WOLF GARTEN

  • Спестявате време, пари и усилия;
  • Работите лесно и бързо;
  • Можете да се насладите на Вашата градина.

Производство на качествено градинско оборудване

WOLF GARTEN е марка на MTD Products AG, която се произвежда в Европа и се продава в и извън континента. Продажби, администрация, покупки, маркетинг, управление на продуктите и качеството, логистиката на резервните части от всички корпоративни сектори са съсредоточени в централния офис на фирмата в Саарбрюкен-Бюбинген. С логото на фирмата се произвеждат 500 000 косачки за трева, косящи трактори и други моторни машини и инструменти годишно.

Основните продукти в богатата гама на марката са:

  • Комби системи;
  • Ръчни градинарски инструменти;
  • Семена и торове за почва;
  • Резачки;
  • Тримери и коси;
  • Дробилки за клони и още.

Резервни части за градинска техника WOLF GARTEN

Повече от 35 000 вида резервни части и компоненти се съхраняват и доставят директно от склад в Хорнбах, който е с площ 12 000 квадратни метра.

Акумулаторна ножица за храсти и трева WOLF GARTEN FINESSE 50 SET

Ножица за храсти и трева WOLF GARTEN FINESSE 50 е малък инструмент, захранван от Li-Ion батерия, намиращ множество приложения в градината, при рязане и оформяне на треви и живи плетове.

WOLF GARTEN
Цена 219.45 лв.
Моторен снегорин WOLF GARTEN Expert 84110 84 см, 9.9 к.с., 6+2 скорости

Моторен снегорин WOLF GARTEN Expert 84110 е немска снегопочистваща машина, разполагаща с вградено работно осветление, за да може да се използва по всяко време, дори навън да няма дневна светлина. 

WOLF GARTEN
Цена 4 515.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички