Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
58 лв. 7777 лв.

WOLF GARTEN

WOLF GARTEN

Градинска техника и инструменти WOLF GARTEN

Повече от 85% от населението на Германия днес познава марката. Тя е синоним за висококачествено и надеждно градинарско оборудване в много страни в Европа. Това положително впечатление е резултат от ангажимент за прилагане на ясен корпоративен принцип: улесняване на работата в градината чрез иновации, отваряне на нови пазари в сектора на градинарството и установяване на ясно позициониране на марката. В основата на всичко, което прави компанията е загрижеността за нуждите на клиентите. Фирмата поставя на преден план мотото: "Влагане на повече забавление в градинарството!". Предлага техника и оборудване за градинари, които са не само с високо качество, но и с голяма рентабилност.

С градинско оборудване WOLF GARTEN

  • Спестявате време, пари и усилия;
  • Работите лесно и бързо;
  • Можете да се насладите на Вашата градина.

Производство на качествено градинско оборудване

WOLF GARTEN е марка на MTD Products AG, която се произвежда в Европа и се продава в и извън континента. Продажби, администрация, покупки, маркетинг, управление на продуктите и качеството, логистиката на резервните части от всички корпоративни сектори са съсредоточени в централния офис на фирмата в Саарбрюкен-Бюбинген. С логото на фирмата се произвеждат 500 000 косачки за трева, косящи трактори и други моторни машини и инструменти годишно.

Основните продукти в богатата гама на марката са:

  • Комби системи;
  • Ръчни градинарски инструменти;
  • Семена и торове за почва;
  • Резачки;
  • Тримери и коси;
  • Дробилки за клони и още.

Резервни части за градинска техника WOLF GARTEN

Повече от 35 000 вида резервни части и компоненти се съхраняват и доставят директно от склад в Хорнбах, който е с площ 12 000 квадратни метра.

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 36 артикул(а)
Акумулаторен кастрач за клони WOLF GARTEN PSA 700

Акумулаторна кастрачка за клони WOLF GARTEN PSA 700 носи предимството на това, да не сте обвързани със захранващ кабел, благодарение на което, заниманията в градината са по-удобни.

Акумулаторен кастрач за клони WOLF GARTEN PSA 700 от топ производител в Колежиков
Цена 393.00 лв.
Брой:
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички