Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
0лв.234384лв.

BERNARDO

BERNARDO

Дървообработващи и металообработващи машини BERNARDO

От основаването си, преди повече от 30 години, австрийската марка остава вярна на своите принципи и амбиции да предлага най-добрите машини за дървообработване, металообработване и рязане на ламарина. При това на възможно най-добрата цена, за да задоволи индивидуалните нужди на всеки свой клиент. Може да разчитате на правилните машини BERNARDO за всяка цел:

  • Любителска;
  • Полупрофесионална;
  • Професионална;
  • Индустриална.

Без значение за коя област, Вие ще намерите подходящата дървообработваща машина както за начинаещи, така и за професионалисти. Предлаганата широка гама включва уреди за фрезоване, шлифоване, рендосване на дърво. Всички машини в областта на металообработването отговарят на най-високите изисквания за качество. Сред тях са алуминиеви мотори сертифицирани съгласно IP 54, прецизни сачмени лагери, стабилни и шлифовани стоманени колони, регулиране на височината на масата и накланяща се фрезова глава. Металообработващата техника се произвежда въз основа на висококачествени стандарти. Всички тези компоненти ще откриете в банцизи за метал, ножици за рязане на ламарина, уреди за заточване на дискове и абканти за огъване на ламарина.

ВИЖТЕ ОЩЕ: BOSCH, HITACHI, MAKITA, MILWAUKEESTANLEY и др. 

Фреза за метал BERNARDO FM 40 HSV

Фреза за метал BERNARDO FM 40 HSV се отличава със солидна конструкция, автоматизирано подаване на шпиндела, цифрова индикация на хода му и изключителна производителност. 

BERNARDO
Редовна цена 7 037.00 лв.
Цена 6 192.56 лв.
  • -12%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички