Категории
Филтрирай
Цена
289лв.364560лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Тръбогиби

Тръбогиби на Хит Цена — Коледжиков

Тръбогиб

Тук ще намерите най-добрият избор от машини за огъване на кръгли или квадратни тръби, вариращи от най-простото ръчно до електрическо или хидравлично задвижване. Тези инструменти могат да бъдат използвани в различни проекти за изработка на метални изделия, като например изграждане на огради, парапети, мебели, порти, скулптури или дори автомобилни ауспуси.

Машините за огъване на тръби, които Ви предлагаме могат с лекота да огъват материал, като:

  • Газови тръби;
  • Ковано желязо;
  • Мед;
  • Месинг;
  • Стомана.

Тръбогиб в koledzhikov.bg

Огъването на тръби е прецизен процес, който започва с поставяне на някакво метално изделия в машината, която ще го огъва и захващането ѝ на място между две матрици, затягащия блок и формиращата матрица. Процесът на огъване включва използване на механична сила за притискане на тръбния материал, принуждавайки го да се оформи по зададената матрицата. Често тръбите се захващат здраво в гнездото, докато краят им се завърта и навива около матрицата. При това огъване не е необходимо да се нагрява предварително металът.

Изберете някой от специално селектираните металообработващи машини и тръбогиби на страницата ни от големи производители, като BERNARDO, CIMEX, FERVI, RAIDER и REMS.

Електрическа машина за огъване на тръби BERNARDO BM 60 A
Електрическа машина за огъване на тръби BERNARDO BM 60 A е предназначена за студено огъване на тръби от стомана, алуминий, мед, месинг и други....
BERNARDO
Редовна цена 8 905.00 лв. Цена 8 281.65 лв.
  • -7%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички