Филтрирай по:
Цена
236лв.38990лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Тръбогиби

  Филтри

  Продукти на страница:

  20 40 60
  Показани са 1-20 от общо 40 артикул(а)
  Тръбогиби на Хит Цена — Коледжиков

  Тръбогиб

  Тук ще намерите най-добрият избор от машини за огъване на кръгли или квадратни тръби, вариращи от най-простото ръчно до електрическо или хидравлично задвижване. Тези инструменти могат да бъдат използвани в различни проекти за изработка на метални изделия, като например изграждане на огради, парапети, мебели, порти, скулптури или дори автомобилни ауспуси.

  Машините за огъване на тръби, които Ви предлагаме могат с лекота да огъват материал, като:

  • Газови тръби;
  • Ковано желязо;
  • Мед;
  • Месинг;
  • Стомана.

  Тръбогиб в koledzhikov.bg

  Огъването на тръби е прецизен процес, който започва с поставяне на някакво метално изделия в машината, която ще го огъва и захващането ѝ на място между две матрици, затягащия блок и формиращата матрица. Процесът на огъване включва използване на механична сила за притискане на тръбния материал, принуждавайки го да се оформи по зададената матрицата. Често тръбите се захващат здраво в гнездото, докато краят им се завърта и навива около матрицата. При това огъване не е необходимо да се нагрява предварително металът.

  Изберете някой от специално селектираните тръбогиби на страницата ни от големи производители, като BERNARDO, CIMEX, FERVI, RAIDER и REMS.

  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички