Категории
Филтрирай
Цена
301лв.364560лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Тръбогиби

Тръбогиби на Хит Цена — Коледжиков

Тръбогиб

Тръбогиб е машина за огъване на тръби (кръгли или квадратни). Той може да бъде ръчен, електрически или хидравличен. Често се използва с различни приставки.  

Този металообработващ инструмент може да бъде използван в различни проекти за изработка на метални изделия, като например изграждане на огради, парапети, мебели, порти, скулптури или дори автомобилни ауспуси.

Машините за огъване на тръби, които продаваме в магазин Коледжиков, могат с лекота да огъват материал като:

  • Газови тръби;
  • Ковано желязо;
  • Мед;
  • Месинг;
  • Стомана.

Как се използва тръбогиб?

Огъването на тръби е прецизен процес, който започва с поставяне на някакво метално изделия в машината, която ще го огъва и захващането ѝ на място между две матрици, затягащия блок и формиращата матрица. Процесът на огъване включва използване на механична сила за притискане на тръбния материал, принуждавайки го да се оформи по зададената матрицата. Често тръбите се захващат здраво в гнездото, докато краят им се завърта и навива около матрицата. При това огъване не е необходимо да се нагрява предварително металът.

Защо да купим тръбогиб в koledzhikov.bg?

В онлайн магазина ще откриете богат избор на ръчни, електрически и хидравлични тръбогиби на утвърдени марки като BERNARDO, CIMEX, FERVI, RAIDER и REMS. Като дългогодишен търговец на българския пазар можем да Ви предложим професионален съвет и бързо ориентиране сред разнообразието от модели. Осигуряваме бързо обслужване, доставка до посочен от вас адрес и възможност за изплащане на лизинг. 

Електрическа машина за огъване на тръби BERNARDO BM 60 A
Електрическа машина за огъване на тръби BERNARDO BM 60 A е предназначена за студено огъване на тръби от стомана, алуминий, мед, месинг и други....
BERNARDO
Редовна цена 8 905.00 лв. Цена 7 302.10 лв.
  • -18%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички