Листосъбирачи и духалки за листа

Листосъбирачи ⋆ Духалки за листа ⋆ Въздуходувки | Коледжиков

Какво е листосъбирач? 

Листосъбирачите, наричани още прахосмукачки за листа, са уреди за събиране на растителни отпадъци. Те са удобни за използване и са снабдени със специална торба. Тази особеност е високо ценена от потребителите, тъй като отпада необходимостта да се търси място за струпване на опадалата шума и дребните клонки по двора, на улицата или в парка.  

Какво е духалка за листа? 

Познати още като въздуходувки, духалките за листа са от полза, когато искаме да въведем ред на двора и да поддържаме тревната настилка чиста и здрава. Тяхната производителност зависи от силата на въздушната струя и подсказва с какъв тип задачи може да ги натоварите - разчистване на опадали листа, малки клонки, току-що натрупал снежец, дребни камъчета или строителен отпадък и др. 

В магазин Коледжиков предлагаме богата гама листосъбирачи и духалки за листа на достъпни цени. Може да сортирате продуктите по цена, марка, популярност и новост. Подбрали сме качествени модели за хоби и професионална употреба. 

За какво се използват?

Листосъбирачите и духалките за листа са полезни градински инструменти, които чрез въздушна струя с висока скорост или вакуум издухват или засмукват както листа, така и тревни изрезки и леки боклуци. Намират широко приложение през есента, но може да бъдат използвани целогодишно за поддържане на: 

● Градини

● Дворове

● Алеи

● Тротоари

● Паркове

● Площади

● Стадиони

● Открити театри

● Обществени места

Видове

Листосъбирачи и духалки за листа според захранването им

В зависимост от начина на захранване и функциите тези градински инструменти имат много разновидности.  

Основно те се разделят на следните видове:

● Електрически

● Акумулаторни

● Бензинови

Електрически и акумулаторни листосъбирачи и духалки за листа

Електрическите модели се захранват с напрежение 230 V, а акумулаторните с батерии. И двата вида имат турбина за създаване на насочена въздушна струя или вакуум

За удобство на потребителя на пазара се предлагат ръчни и гръбни модели и такива с презраменен колан. Ако търсите машина, с която да разполагате със свобода на действие из двора, препоръчваме да купите акумулаторен листосъбирач или акумулаторна духалка за листа. Съвременните модели разполагат с мощни батерии, които ви осигуряват продължително време за работа. 

Бензинови листосъбирачи и духалки

Бензиновите листосъбирачи и духалки за листа, познати още като моторни, традиционно са двутактови, но отскоро може да бъдат снабдени и с четиритактови двигатели, които частично решават проблемите със замърсяването на въздуха. Такива са ръчните духалки и тези с раница, при които моторът е на гърба на оператора. 

В магазин Коледжиков предлагаме и професионални машини за издухване и засмукване на листа, които са с колела или се прикрепят към ремарке на камион. Те са предназначени за професионална употреба и намират широко приложение в строителството, озеленяването, поддържането на градските паркове и улици и др. 

Защо да ги купим от Коледжиков?

Като търговец, който е от три десетилетия на пазара с градинска техника, можем да ви осигурим компетентно и професионално обслужване, гаранционен и извънгаранционен сервиз и бърза доставка. Предлагаме листосъбирачи и духалки за листа в широк ценови диапазон на световни марки: 

● HUSQVARNA

● STIHL

● BILLY GOAT

● BOSCH

● HONDA

● MCCULLOCH

● MAKITA

● AL-KO

● PERUZZO

● AGRINOVA

● NEGRI

● Други

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Покупката на стоки става с и без регистрация. Регистрираните потребители получават възможност да поръчват по-бързо артикулите, тъй като имат предварително зададени данни за получаване. При поръчка без  регистрация е необходимо да се въведе необходимата информация, за да може да се обработи заявката.

Какви са начините за доставка? 

Доставянето на стоки става по избор на клиента. Всеки потребител избира сам начина на получаване, като възможностите са: лично вземане от куриерски офис или магазин Коледжиков (в София и Варна) и доставка до личен или служебен адрес.

Каква е цената за доставка?

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Допълнителна информация може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите? 

Времето, което е необходимо, за да се извърши доставката обикновено е до 3 работни дни. Когато периода се удължава ще бъдете предварително уведомени, като максималният срок за получаване е до 30 работни дни.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категория "Листосъбирачи и духалки за листа"?

Компактните и леки модели, предназначени за любителска употреба, са на цени от около 60 лева и надхвърлят 300 лв. При професионалните машини може да изберете мощни прикачни листосъбирачи на цени до 20 000 лв.

Ако търсите евтин листосъбирач, може да ограничите ценовия диапазон или да подредите машините по цена. 

Цените при духалките за листа варират в зависимост от качеството, техническите характеристики и производителя. Те започват от 200-300 лв. и стигат до 1500 лв. За колесна духалка на листа трябва да заделите между 1600 и 7000 лв. 

Как и кога можем да се свържем с вас?

Не се колебайте да използвате оставените телефони отдолу за връзка с нас. Ние отговаряме на тях през нашето работно време. Можете още да ни пишете на електронната поща или да ни оставите съобщение във Facebook, а ние ще се погрижим да ви отговорим в рамките на работния ден.

● За връзка с магазин в град Варна използвайте някои от следните телефонни номера: 0877 880 840, 0888 526 133, 052 30 35 90, 052 30 36 90.

● През работното време, което е:

     ○ от Понеделник до Петък: 8.30 - 18.00 ч.

     ○ Събота: 8.30 - 14.00 ч.

     ○ Неделя: почивен ден 

● За връзка с магазин в град София използвайте някои от следните телефонни номера: 0887 201 700, 0879 027 917, 0879 027 918, 0885 479 918, 0889 722 581 

● През работното време, което е:

     ○ от Понеделник до Петък: 9.00 - 18.00 ч.

     ○ Събота: 9.00 - 14.00 ч.

     ○ Неделя: почивен ден

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички