Листосъбирачи и духалки за листа

Листосъбирачи ⋆ Духалки за листа ⋆ Въздуходувки | Коледжиков

Листосъбирачи

За какво се използват?

Тези машини са градински инструменти, които чрез въздушна струя с висока скорост издухват или засмукват както листа, така и тревни изрезки и леки боклуци. Използват се за почистване на открити пространства, като:

● Градини

● Дворове

● Алеи

● Тротоари

● Паркове

● Площади

● Стадиони

● Открити театри

● Обществени места

Какви листосъбирачи предлагате?

Духалки за листа според захранването им

Разделят се според начина на захранване и функциите, които притежават. 

Основно те се разделят на следните видове:

● Електрически

● Акумулаторни

● Бензинови

Електрически и акумулаторни машини за издухване и събиране на листа

Електрическите модели се захранват с напрежение 230 V, а акумулаторните с батерии. Имат турбина за създаване на насочена въздушна струя или вакуум

Тези модели са ръчни - носят се на ръце или с презраменен колан от оператор. Електрическите листосъбирачи разполагат с торба за събраните отпадъци.

Бензинови листосъбирачи и духалки

Тези модели традиционно са двутактови, но наскоро бяха въведени четиритактови двигатели, които частично решават проблемите със замърсяването на въздуха. Към този род листосъбирачи спадат ръчните духалки и тези с раница, при които мотора е на гърба на оператора. Предлагат се и професионални машини за издухване и засмукване на листа, които са с колела или се прикрепят към ремарке на камион.

Защо да ги купим от Коледжиков?

Като търговец, който е от три десетилетия на пазара с градинска техника, можем да ви осигурим компетентно и професионално обслужване, гаранционен и извънгаранционен сервиз и бърза доставка. Предлагаме листосъбирачи и духалки за листа в широк ценови диапазон на световни марки: 

● HUSQVARNA

● STIHL

● BILLY GOAT

● BOSCH

● HONDA

● MCCULLOCH

● MAKITA

● AL-KO

● PERUZZO

● AGRINOVA

● NEGRI

● Други

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Покупката на стоки става с и без регистрация. Регистрираните потребители получават възможност да поръчват по-бързо артикулите, тъй като имат предварително зададени данни за получаване. При поръчка без  регистрация е необходимо да се въведе необходимата информация, за да може да се обработи заявката.

Какви са начините за доставка? 

Доставянето на стоки става по избор на клиента. Всеки потребител избира сам начина на получаване, като възможностите са: лично вземане от куриерски офис или магазин Коледжиков (в София и Варна) и доставка до личен или служебен адрес.

Каква е цената за доставка?

При направена поръчка на стойност над 250 лева не се начислява такса за транспорт. Възможни са изключения за продукти, което ще се уточни в процеса на поръчката.

В какъв период ще получим продуктите? 

Времето, което е необходимо, за да се извърши доставката обикновено е до 3 работни дни. Когато периода се удължава ще бъдете предварително уведомени, като максималният срок за получаване е до 30 работни дни.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категория "Листосъбирачи"?

Компактните и леки модели, предназначени за любителска употреба започват от около 60 лева и надхвърлят 300 лв. При професионалните машини може да изберете мощни прикачни листосъбирачи на цени до 20 000 лв.

Как и кога можем да се свържем с вас?

Не се колебайте да използвате оставените телефони отдолу за връзка с нас. Ние отговаряме на тях през нашето работно време. Можете още да ни пишете на електронната поща или да ни оставите съобщение във Facebook, а ние ще се погрижим да ви отговорим в рамките на работния ден.

● За връзка с магазин в град Варна използвайте някои от следните телефонни номера: 0877 880 840, 0888 526 133, 052 30 35 90, 052 30 36 90.

● През работното време, което е:

     ○ от Понеделник до Петък: 8.30 - 18.00 ч.

     ○ Събота: 8.30 - 14.00 ч.

     ○ Неделя: почивен ден 

● За връзка с магазин в град София използвайте някои от следните телефонни номера: 0887 201 700, 0879 027 917, 0879 027 918, 0885 479 918, 0889 722 581 

● През работното време, което е:

     ○ от Понеделник до Петък: 9.00 - 18.00 ч.

     ○ Събота: 9.00 - 14.00 ч.

     ○ Неделя: почивен ден

Категории

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички