Филтрирай
Цена
530 лв. 15840 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Системи за гресиране и трансфер на масла

Системи за гресиране и трансфер на масла на Топ Цени — Коледжиков

koledzhikov.bg представя системи за източване и дозиране на масло и грес

Намират приложение при зареждане и източване на машини и превозни средства, които работят със смазочни средства. Смазване с масло и грес обикновено се използва, когато има триене между две метални повърхности. Използването на масло за смазка е подходящо при работа на по-висока скорост на един двигател или при работни температури, които забраняват използването на грес. Приложимо е и за намаляване на създадената топлина на лагерите по време на работния процес или когато зъбните колела са потопени в маслена баня. Всеки лагер, независимо от размера или местоположението, трябва да се смазва правилно.

Предимства на системи за трансфер на масла и грес

Правилното смазване на една машина:

  • Минимизира разходите, като предпазва от повреда;
  • Ще запази всички лагери и компоненти на системата в добро състояние;
  • Ще поддържа високо производствено ниво;
  • Ще удължи живота на машината.

Поддържането на доброто смазване на производственото оборудване, освен че намалява броя на повредите, но и предпазва от загуба на време в ремонт. Ето защо Ви съветваме да изберете качествено оборудване, за да сведете бъдещите си разходи до минимум. Ние и COSMEK Ви предлагаме високопроизводителни системи за гресиране, помпи за масла и греси, маслени маркучи, пистолети, макари, подложки за варели, гресьорки и всякакви други важни консумативи за работния процес.

Варелна помпа за масло с маркуч на макара COSMEK OIL KIT 2300

Варелна помпа COSMEK OIL KIT 2300 има висока производителност и е удобна за използване, благодарение на добре обмислената система за окачване на макарата за съхранение на маркуча върху стена.

COSMEK
Цена 2 400.00 лв.
Варелна помпа за масло с маркуч на макара COSMEK OIL KIT 2350

Варелна помпа за масло с маркуч и макара COSMEK OIL KIT 2350 има стабилна конструкция, предназначена за работа със сгъстен въздух под налягане, осигуряващ непрекъсната работа на помпата.

COSMEK
Цена 2 520.00 лв.
Количка за варел с помпа и пистолет за масло COSMEK TROLLEY OIL

Пневматична помпа за масло с количка за варел COSMEK TROLLEY OIL KIT 2500 е произведена от различни материали за максимална химическа съвместимост с различни вискозитети.

COSMEK
Цена 1 950.00 лв.
Количка за варел с ръчна помпа за масло COSMEK OIL HAND PUMP

Количка с ръчна помпа за масло COSMEK OIL HAND DISTRIBUTOR 3100 предлага голямо удобство на работа, тъй като не е необходимо зареждане с въздух или захранване с електрическа енергия, за да работи.

COSMEK
Цена 1 500.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички