Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
1315 лв. 38500 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Подопочистващи машини

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 61 артикул(а)
Подопочистваща машини Step On KARCHER CV 60/2 RS Bp Pack

KARCHER CV 60/2 RS Bp Pack е компактен подопочистващ апарат с голяма маневреност и допълнителен подов накрайник, подходяща за повърхности с килими или друг вид мека и твърда настилка.

KARCHER / КЕРХЕР
Цена 21 960.00 лв.
Брой:
Самоходна подопочистваща машина със засмукване COMET CPS 65 BT

Акумулаторен подопочистващ автомат COMET CPS 65 BT е с производителност 2 500 квадратни метра почистена подова настилка в рамките на един астрономически час.

COMET
Цена 7 955.00 лв.
Брой:
Подопочистваща машина със засмукване NILFISK SCRUBTEC 130 E

Почистваща машина за под NILFISK SCRUBTEC 130 E се доставя с 2 резервоара, единия е за чиста, а другия за мръсна вода, това е така, за да може да се улесни процеса на работа.

NILFISK
Цена 1 925.00 лв.
Брой:
Самоходна подопочистваща машина със засмукване COMET CPS 50 BXT

Самоходен апарат за подопочистване COMET CPS 50 BXT извършва изцяло автоматизиран процес на почистване и задвижване. За Вас остава единствено да управлявате посоката на движение.

COMET
Цена 7 060.00 лв.
Брой:
Подопочистващи машини на Топ Цени и различни Видове — Коледжиков

Подопочистваща машина от koledzhikov.bg

Ако искате наистина чисти подове и повърхности, тогава ние сме точният партньор за Вас. В нашия онлайн магазин ще намерите професионални устройства за почистване на всякакъв вид настилки, в различни ценови диапазони, екстри, мощност и размери. За оптимални резултати при почистване на подове Ви предлагаме нашите подкатегории с богат избор от:

  • Дискови машини;
  • Машини със засмукване;
  • Машини Step On;
  • Специални;
  • Седлови.

Тук ще намерите машини за почистване на подове за търговска употреба при ежедневно почистване и при поддръжка, както и здрави почистващи машини за тежка промишлена употреба. Новите, маневрени многофункционални подопочистващи машини предлагат комфортно управление и висок клас оборудване. Идеални са за дълги, интензивни дейности по почистване, без да се налага да се отказвате от удобството и компактността. Тези машини за почистване на подови настилки са пригодени за лесно управление и са приложими за множество изисквания при почистване на обекти. Ефективно почистват както малки и средни площи, така и големи и обширни терени.

Машина за почистване на под от най-добрите производители

Проектирани са да абсорбират мръсотия и прах без никакви проблеми, като по този начин осигуряват чист под за нула време - независимо дали е твърд под или мокет. Нашите машини имат много здрава механика, което означава че могат да Ви служат вярно дълги години. Тук представяме първокласно почистващо оборудване, подходящо за работа върху всякакви подове. Широката гама се допълва от идеалното съотношение между цена и качество. Убедете се сами и превърнете работата в удоволствие с правилните машини за почистване. Можете да разчитате на надеждното качество на известни производители, като CIMEX, COMET, KARCHER, NILFISK и VIPER.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички