Филтрирай
Цена
449лв.530160лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Лентоотрезни машини за метал

Лентоотрезни машини за метал на Хит Цени — Коледжиков

Лентоотрезнa машинa за метал

Лентовите триони могат да режат метални изделия, като профили и тръби от стомана и мед. Има лентоотрезни машини за метал в различни дизайни, размери и мощност. Повечето лентови триони се предлагат с две или три степени на регулиране, както и безстепенно. Тази функция е особено важна, ако искате да изрежете различни материали, тъй като всеки материал има своите индивидуални изисквания.

Как работи лентовия трион за метал

По принцип работи точно като неговите дървообработващи роднини. Оборудван е с метална лента, която се задвижва от мотор. Това гарантира ефективно и бързо рязане, тъй като режещия лист се движи непрекъснато по права линия. Процесът на рязане е не само много прецизен, но и много лесен за изпълнение. Можете да правите прави, къдрави или кръгли разрези. Можете също така да изрежете голямо разнообразие от метални изделия. Имате възможност за обработка на:

  • Желязо;
  • Мед;
  • Стомана;
  • Алуминий.

Лентоотрезни машини за метал от koledzhikov.bg

Лентоотрезната машина е полезна във всяка работилница или цех за металообработка. В тази категория ще намерите лентови триони за метал, подходящи за всеки хоби, професионален и полупрофесионален потребител. Ние предлагаме широка гама от производители като BERNARDO, FERVI, MAKITA и много други, които предлагат голямо разнообразие от всякакви металообработващи машини.    

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички