Филтрирай
Цена
0лв.12600лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Машини за безвъздушно боядисване

Машини за безвъздушно боядисване • Топ Цени — Коледжиков

Какво е машина за безвъздушно боядисване?

Машината за безвъздушно боядисване е специализиран уред за нанасяне на боя на различни повърхности. Тя се използва на принципа на високо налягане на боята, която се подава през малки отвори в специална боядисваща дюза, създавайки равномерен и гладък слой от боя, латекс или друг подходящ материал.

Видове машини за боядисване с боя и с латекс фасаген

В онлайн магазин Коледжиков може да купите бояджийска машина за безвъздушно боядисване с различни видове бои, латекс, лакове, а също така и за шпакловане и работа с латекс фасаген. Допълнителна информация за препоръките за нанасяне на боята и за работа с латекс може да получите в инструкциите на производителя. 

В продуктовата ни гама предлагаме електрически и бензинови машини за боядисване.  Различните параметри като мощност, ширина на пръскане, максимално налягане, дължина на маркуча за високо налягане, вид помпа, видове дюзи и дебит изискват добро разбиране на спецификациите на всеки модел. AEROPRO R8623NL например е полупрофесионална бутална машина за боядисване с ширина на пръскане 250-310 мм и дебит 1,4 литра. В зависимост от предпочитанията Ви можем да Ви предложим бояджийска машина с нужните параметри. 

Популярни машини за боядисване и шпакловане

Предлаганите машини за боядисване се отличават с различен дизайн на конструкцията. Някои от тях представляват професионална машина за работа с латекс и бои, а други са подходящи за домашни майстори любители. Моделите се различават не само по своите характеристики, но и по наличието на колела, които спомагат за по-лесното пренасяне до желаното място. В наличност ще откриете богат избор. Вземете като пример бояджийска машина AEROPRO R8626. Тя се предлага на сравнително ниска цена, има мощност 500 W и е подходяща за нанасяне на декоративна боя, латекс и лак. Друга машина за боядисване за пример е PS501 на SERAFIMOV SYSTEM.  Тя е доста по-мощна - 1200 W, и има 15-метров маркуч за високо налягане. Оборудвана е още с манометър за високо налягане, пистолет за високо налягане, дюзодържач и реверсивна дюза 517 за латекс и фасадни бои. 

Популярни на пазара още са няколко модела машини за боядисване на марката Cimex. Например такава е CIMEX X5n. При нея се използва ширина на пръскане 400 мм, 7,5-метров маркуч за високо налягане и стандартна дюза. Друг познат модел на Cimex e Cimex airless. Тя е предназначена за професионално боядисване на гладки, грапави и порести плоскости и метални конструкции. Отличава се с 1200W мощност, максимално работно налягане 160 bar, стандартна дюза и бутална помпа. 

Ако търсите професионална машина за боядисване, разгледайте AEROPRO G970. Тя е оборудвана с бензинов двигател Honda, има дебит 12 л/мин и е с мощност 8 к.с. С тази машина за боядисване можете и да шпакловате. Пригодена е за пръскане на гъсти и вискозни материали, като акрилни и водоразтворими бои, антикорозионни покрития, акрилни шпакловки, хидроизолации, смоли, пожарозащитни покрития, лакове, фасадни бои, епоксидни и много други.

За професионална употреба разгледайте още машината за безвъздушно боядисване PS502. Тя е с безчетков електродвигател, 1200W мощност, 160 бара максимално работно налягане и дебит 2.1 л/мин. Тази бояджийска машина е предназначена за пръскане на бои и други покрития на водна и ацетонова основа. Такива са различни лакове, латекс фасагени и други. Буталната помпа 3000 psi осигурява високо налягане и по-добро покритие на боя върху повърхностите. Позволява да се използва и са инжектиране на епоксидни смоли в пукнатини. 

Машината за безвъздушно боядискаве AEROPRO SUPER V R650 PROTECTION SYSTEM, на свой ред, покрива всички индустриални стандарти. Тя е подходяща за професионални бояджии и строителни работници, които ежедневно полагат различни покрития на голяма площ. Един, два или три пистолета могат да бъдат използвани по едно и също време, в зависимост от вискозитета на нанасяния материал и размера на дюзите.

Приложения на машините за безвъздушно боядисване

Машините за безвъздушно боядисване се използват широко в строителството и ремонтните дейности за боядисване на стени, тавани, мебели, метални и дървени повърхности и други. Те предлагат бързо и ефективно покритие на големи площи, като същевременно осигуряват гладък и равномерен завършек. Машините за безвъздушно боядисване са особено полезни за проекти, които изискват висока производителност и качество на боядисването.

Машините за безвъздушно боядисване се използват от различни професионалисти и домашни майстори любители. Те са незаменими за бояджиите и може да се открият на всеки строителен обект. Намират приложение и в промишлената сфера. В различни индустриални сектори, като автомобилостроене, производство на мебели, производство на метални изделия и други, машините за безвъздушно боядисване се използват за боядисване на различни компоненти и изделия. Тези машини позволяват на предприятията да боядисват по-бързо и по-ефективно, като същевременно осигуряват високо качество на завършената продукция.

Характеристики при избор на машина за безвъздушно боядисване

Изборът на подходяща машина за боядисване зависи от няколко фактора:

  • На първо място е площта, която ще покриете;
  • С каква боя ще боядисвате;
  • С какво захранване разполагате

При нас със сигурност ще откриете подходящата система за боядисване според Вашите изисквания.

Причини да изберете машина за безвъздушно боядисване

Предимствата на бояджийската машина са очевидни. С помощта на това устройство можете да предадете на вътрешните и външните стени, прозорци, врати, мебели или градински огради нов облик за нула време. Спестявате много време и енергия, но и по принцип трудно можете да постигнете по-добър резултат с четка или валяк. Независимо дали имате нужда от нов слой боя, или искате да пребоядисате старите дървени мебели, с нашите машини и пистолети за боядисване всичко става лесно и с перфектни резултати.

Когато купувате машина за боядисване, всичко, което трябва да направите, е да се уверите, че боята и устройството са съвместими. Ако искате да сте гъвкави, изберете универсален инструмент за боядисване, с който можете да използвате бои за стени, метал и лакове. 

Защо да купим машина за безвъздушно боядисване от магазин Коледжиков?

Фирма Коледжиков има над три десетилетия опит в търговията със строителна техника. При нас ще откриете голям избор на машини за боядисване на марки като AEROPRO, CIMEX, PROCRAFT, SERAFIMOV SYSTEMS, STORCH, WAGNER и много други. Предлагаме професионално обслужване и гаранционен и извънгаранционен сервиз. 

Нашите търговски консултанти са готови да Ви помогнат да изберете точната за Вас машина за боядисване. Не се колебайте да се свържете с нас на посочените данни за контакт. 

Стараем се да предложим качествени машини за боядисване на достъпна цена и доставяме с бърза доставка до всички градове на територията на България. При нас всяка машина върви с гаранция.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

За да осигурим максимално удобство на всеки наш клиент, сме осигурили възможност за бърза поръчка без регистрация. Щом направите такава, в рамките на работния ден очаквайте обаждане от наш консултант. Освен това винаги може да направите поръчка по телефон, през Facebook или като ни пишете на електронната поща.

Какъв е срокът на доставка?

Срокът на доставка е от 1 до 3 работни дни от потвърждаване на поръчката. Когато има забавяне от страна на производител или поради изчерпана наличност, ще се свържем с вас, за да уточним точната дата на доставка на вашата поръчка. Имате възможност да изберете къде да ви бъде доставена пратката.

Какви са начините за доставка?

Предлагаме няколко начина за доставяне на поръчаните стоки до вас.

  • Можем да изпратим покупките до вратата ви чрез куриерска фирма
  • Изпращаме до офис на куриер
  • Доставяме чрез наш транспорт
  • Сами можете да вземете своите продукти от наш магазин в София или Варна

Каква е цената за доставка?

Ако поръчате машина за безвъздушно боядисване, който не е в промоция, на цена над 250 лева, не начисляваме допълнителна такса за доставка. В останалите случаи нейната цена е по тарифа на куриер. За повече информация може да се свържете с наш консултант.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички