Категории
Филтрирай
Цена
1390лв.12172лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Вибромастари

Вибромастари на Хит Цени — Коледжиков

Какво представлява вибромастарът?

Вибромастарът е инструмент за заглаждане на бетон, който намира широко приложение в строителството. Познат е още като вибродъска или гладачка за бетон. Използва се за подравняване и заглаждане на замаска, за да се отстрани излишният материал и да се постигне перфектно гладка и равна повърхност. С него се работи преди повърхността да е изсъхнала. Подпомага процеса на изглаждане чрез изравняване и/или вибриране на прясната смес.

Видове вибромастари

Според захранването тези машини за заглаждане на бетон може да бъдат: 

  • Електрически
  • Бензинови
  • Хидравлични

Приложения на вибромастарите

Вибромастари (вибродъски) се използват при ремонт и изграждане на пътната настилка на търговски и жилищни зони - тротоари, дворове, алеи и други. Те са лесни за използване и придават на бетонните повърхности гладък, твърд и издръжлив завършек.

Защо да купим вибромастар от магазин Коледжиков?

В онлайн магазин Коледжиков може да разгледате пълната гама от строителни инструменти за заглаждане на бетон. Постарали сме се да предложим богат избор и достъпни цени. Препоръчваме вибромастарите на утвърдени производители на пазара като BELLE, HUSQVARNA, HERVISA PERLES, IMER и OSCAR. Тъй като производителността на уплътняване на замазката се определя главно от вибрационната сила и само в незначителна степен от статичното тегло, не се колебайте да се свържете с нас, за да ви дадем професионален съвет. За обекти с големи мащаби например е препоръчително да разполагате с оборудване с голяма скорост и ефективност, каквото ние от koledzhikov.bg можем да ви предложим. 

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички