Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
1450лв.32954лв.

OSCAR

OSCAR

Строително оборудване OSCAR

Създадена през 1974 година, компанията обслужва различни индустрии до 1983 г., когато започва да внася леко строително оборудване. Чак през 1987 г. произвежда първата си собствена машина. Оттогава над 20 000 техни продукти са напуснали цеховете и успешно се използват на строежи по цял свят.

Каталогът на OSCAR е съставен от:

  • Вибромастари;
  • Пердашки и хеликоптери за бетон;
  • Машини за обработка на повърхности;
  • Виброплочи; Трамбовки пачи крак;
  • Фугорези;
  • Валяци.

Лесни за управление, висококачествени, високоефективни и на изгодна цена. Гарантирано е, че купувате оптималното оборудване на пазара спрямо цена и качество. Благодарение на екип от 6 инженери, 15 техници, 38 работници и 17 офис служители, OSCAR се предлага в много страни по целия свят с висококачествените си продукти, ориентирани към удовлетвореността на строителите. Компанията се простира и произвежда в 3 съоръжения. Основната фабрика е в Акюрт с обща затворена площ 5 500 квадратни метра с полузатворена площ 1 000 кв.м и землище 27 000 кв.м. Тя е първата и най-голямата компания по своя произход между производителите на строителна техника. Освен с над 120 артикула в 5 различни основни категории, OSCAR разполагат с една от най-широката гама леки строителни машини в света.

Фреза за отнемане на бетон и асфалт OSCAR DZH 200

Фреза за бетон и асфалт OSCAR DZH 200 служи за отстраняване на боя или за отнемане на тънък слой от повърхността на настилката, чрез въртене на стоманени накрайници, за да се премахнат дребни неравности или за създаване на грапав горен слой.

OSCAR
Цена 2 810.00 лв.
Моторен фугорез на количка OSCAR DBC 21

Фугорез / асфалторез OSCAR DBC 21 предлага 22% по-дълъг живот на диска за рязане, благодарение на впръскващата система за вода и до 30% повече живот за двигателя, благодарение на перфектната конструкция на машината.

OSCAR
Цена 4 171.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички