Филтрирай
Цена
262 лв. 16666 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Отрезни машини

Отрезни машини за строителни материали  • Ниски цени — Коледжиков

Машини за рязане на строителни материали

Голяма надеждност и отлични характеристики на рязане

Тухла, мрамор, гранит, плочи, бетон, когато нещата станат сериозни и трудни отрезните машини на koledzhikov.bg влизат в тяхната стихия. Специално разработени са за взискателни задачи, впечатляват с огромна производителност, надеждна технология и най-високо качество. Лесни за използване, лесни за обслужване и като цяло доста икономични.

Според вида на захранването са:

  • Монофазни;
  • Трифазни;
  • Бензинови.

Отрезни машини за рязане на строителни материали

Разработени са за ефективно, скоростно и прецизно мокро или сухо рязане на на голямо разнообразие от строителни материали, както на открито, така и на закрито. Те са проектирани с акцент върху добрата ергономичност и производителност за потребителя. Повечето са оборудвани със стабилни, лесно сгъваеми стойки и издръжливи транспортни колела. Надеждният, мощен електромотор и издръжливите плъзгащи се релси осигуряват добра производителност и дълъг експлоатационен живот в тежките условия на строителната площадка. Конструирани и оптимизирани за интензивна употреба, за особено взискателни работни условия и материали от твърди керамични плочки до силно абразивни тухли и блокове с различна плътност. Независимо дали сте частен предприемач, професионален строител или хоби майстор бъдете сигурни, че при нас ще намерите подходящата отрезна машина за Вашия проект.

Изберете сред световните лидери в областта на производство на машини за рязане на строителни материали, като BATTIPAV,  CIMEX,  DeWALT,  HUSQVARNA,  IMER,  MAKITA,  NORTON,  RUBI и TYROLIT.

Машина за рязане на строителни материали IMER COMBI C350 iPOWER

IMER COMBI C350 iPOWER е отрезна маса, снабдена с 350 милиметров кръгов трион, подходящ за обработване на каменни блокове, тухли, керемиди и други материали с голяма дебелина. 

IMER
Цена 3 900.00 лв.
Машина за рязане на строителни материали IMER MASONRY 400 SMART

Отрезна маса IMER MASONRY 400 SMART е предназначен за професионална употреба, при рязане на твърди материали, с голяма дебелина, като камък, тухли, керемиди и други. 

IMER
Цена 2 580.00 лв.
Машина за рязане на строителни материали HUSQVARNA TS 100R

Отрезна маса HUSQVARNA TS 100R е предназначена за отрязване на парчета материал, с дължина до един метър, благодарение на плъзгащия водач.

HUSQVARNA / ХУСКВАРНА
Редовна цена 4 129.00 лв. Цена 3 839.97 лв.
  • -7%
Машина за рязане на строителни материали HUSQVARNA TC 400F

Настолна отрезна машина HUSQVARNA TC 400F притежава супер стабилно устройство за регулиране на височината, което може да се заключва във всяко положение.

HUSQVARNA / ХУСКВАРНА
Редовна цена 3 186.00 лв. Цена 2 962.98 лв.
  • -7%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички