Филтрирай по:
Цена
266лв.16666лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Отрезни машини

  Филтри

  Продукти на страница:

  20 40 60
  Показани са 1-20 от общо 59 артикул(а)
  Машина за рязане на строителни материали IMER COMBI C350 iPOWER

  IMER COMBI C350 iPOWER е отрезна маса, снабдена с 350 милиметров кръгов трион, подходящ за обработване на каменни блокове, тухли, керемиди и други материали с голяма дебелина. 

  Машина за рязане на строителни материали IMER COMBI C350 iPOWER от топ производител в Колежиков
  Цена 3 900.00 лв.
  Брой:
  Машина за рязане на строителни материали IMER MASONRY 400 SMART

  Отрезна маса IMER MASONRY 400 SMART е предназначен за професионална употреба, при рязане на твърди материали, с голяма дебелина, като камък, тухли, керемиди и други. 

  Машина за рязане на строителни материали IMER MASONRY 400 SMART от топ производител в Колежиков
  Цена 2 580.00 лв.
  Брой:
  Отрезни машини за строителни материали на Хит Цени — Коледжиков

  Машини за рязане на строителни материали

  Голяма надеждност и отлични характеристики на рязане

  Тухла, мрамор, гранит, плочи, бетон, когато нещата станат сериозни и трудни отрезните машини на koledzhikov.bg влизат в тяхната стихия. Специално разработени са за взискателни задачи, впечатляват с огромна производителност, надеждна технология и най-високо качество. Лесни за използване, лесни за обслужване и като цяло доста икономични.

  Според вида на захранването са:

  • Монофазни;
  • Трифазни;
  • Бензинови.

  Отрезни машини за рязане на строителни материали

  Разработени са за ефективно, скоростно и прецизно мокро или сухо рязане на на голямо разнообразие от строителни материали, както на открито, така и на закрито. Те са проектирани с акцент върху добрата ергономичност и производителност за потребителя. Повечето са оборудвани със стабилни, лесно сгъваеми стойки и издръжливи транспортни колела. Надеждният, мощен електромотор и издръжливите плъзгащи се релси осигуряват добра производителност и дълъг експлоатационен живот в тежките условия на строителната площадка. Конструирани и оптимизирани за интензивна употреба, за особено взискателни работни условия и материали от твърди керамични плочки до силно абразивни тухли и блокове с различна плътност. Независимо дали сте частен предприемач, професионален строител или хоби майстор бъдете сигурни, че при нас ще намерите подходящата отрезна машина за Вашия проект.

  Изберете сред световните лидери в областта на производство на машини за рязане на строителни материали, като BATTIPAV,  CIMEX,  DeWALT,  HUSQVARNA,  IMER,  MAKITA,  NORTON,  RUBI и TYROLIT.

  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички