Филтрирай
Цена
69 лв. 1115 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Потопяеми помпи за чиста вода

Потопяеми помпи за чиста вода ⋆ Изгодни цени ⋆ Коледжиков

Потопяема помпа за кладенец

За да изберете правилната помпа за чиста вода според Вашите нужди, трябва да вземете предвид няколко неща, за можете да извършите успешно изпомпване. Едно от основните неща е да знаете какъв тип вода ще изпомпвате, но и дали ще искате Вашата помпа да се включва и изключва автоматично. Това става чрез поплавъкът, който работи като превключвател за помпата. Той остава да плава по нивото на водата докато се изпомпва. Щом поплавъкът достигне дъното, помпата автоматично се изключва, което я предпазва от работа на сухо и съответно от изгаряне. От съществено значение е капацитетът на водния дебит. Това определя колко литра може да се изпомпват в час, при оптимални стойности. Напорният воден стълб също е част от важните критерии при правилния избор.

Потопяеми помпи и техните предимства от koledzhikov.bg

За да започнете изпомпване на вода от помещение или басейн е необходимо да спазвате следните стъпки:

  • Да намерите най-ниската точка за поставяне на помпата;
  • Ако е необходимо и имате възможност издълбайте дупка в земята, с достатъчна дълбочина, така че помпата да влезне свободно и да има пространство около нея;
  • Първо поставете помпата във водата и след това я включете в електрозахранването;
  • След като сте поставили помпата в отвора или в най-ниската точка водата ще започне да се изпомпва в посока, която трябва предварително да сте задали чрез отходния маркуч.

Предлагаме Ви уникална комбинация от оферти на следните производители SUZUKA, THERMADOR, INTERNATIONAL, AL-KO, AQUASYSTEM, NOCCHI, PEDROLLO, PENTAIR, PETROV, POWERMATE by PRAMAC, PRAMAC, RAIDER, REMS, ROTHENBERGER, SPERONI, SUBARU, E-Tech by Franklin, Electric, ELBI, ELECTROMASH, ELEKTRO MASCHINEN, ELENTEK, FIRMAN, FLUX, FRANKLIN ELECTRIC, GARDENA, GREEN GARDEN, GRUNDFOS, GYS, HAITUN, BONEZZI, BRIGGS & STRATTON, CITY, COELBO, COSMEK, DECA, DYTRON, MILWAUKEE, MITSUBISHI, HONDA, HYUNDAI, IMER, JIADI, KARCHER, KOSHIN, KUBOTA, LEO, MAKITA, MAROLEX, METABO, TSURUMI, UMBRA POMPE, WILO.

Потопяема помпа за чиста вода PENTAIR NOCCHI DP 180/7 AUT

Потопяема помпа PENTAIR NOCCHI DP 180/7 AUT е подходяща за употреба в домашни условия, в случай на необходимост от изпомпване на чиста или слабо замърсена водна маса от наводнени помещения, за доставяне на вода за дома и други. 

PENTAIR
Цена 229.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички