Филтрирай по:
Цена
62лв.1115лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Потопяеми помпи за чиста вода

  Филтри

  Продукти на страница:

  20 40 60
  Показани са 1-20 от общо 51 артикул(а)
  Потопяема помпа за чиста вода AL-KO TWIN 14000

  Водна помпа AL-KO TWIN 14000 е здрава, компактна и удобна за работа електрическа машина, предназначена за изпомпване на чиста и леко замърсена вода. 

  Потопяема помпа за чиста вода AL-KO TWIN 14000 от топ производител в Колежиков
  Редовна цена 298.00 лв. -60.00 лв. Цена 238.00 лв.
  • -60.00 лв.
  Брой:
  Потопяема помпа за чиста вода PENTAIR NOCCHI DP 180/7 AUT

  Потопяема помпа PENTAIR NOCCHI DP 180/7 AUT е подходяща за употреба в домашни условия, в случай на необходимост от изпомпване на чиста или слабо замърсена водна маса от наводнени помещения, за доставяне на вода за дома и други. 

  Потопяема помпа за чиста вода PENTAIR NOCCHI DP 180/7 AUT от топ производител в Колежиков
  Цена 229.00 лв.
  Брой:
  Потопяема помпа за чиста вода AL-KO Dive 5500/3

  Потопяема помпа AL-KO Dive 5500/3 е високопроизводителна електрическа машина, пригодена за работа с чиста вода, подходяща за напояване, поливане, водоснабдяване, изпомпване на вода от резервоари, басейни и други. 

  Потопяема помпа за чиста вода AL-KO Dive 5500/3 от топ производител в Колежиков
  Цена 358.00 лв.
  Брой:
  Потопяеми помпи за чиста вода на Топ Цени — Коледжиков

  Потопяема помпа за кладенец

  За да изберете правилната помпа за чиста вода според Вашите нужди, трябва да вземете предвид няколко неща, за можете да извършите успешно изпомпване. Едно от основните неща е да знаете какъв тип вода ще изпомпвате, но и дали ще искате Вашата помпа да се включва и изключва автоматично. Това става чрез поплавъкът, който работи като превключвател за помпата. Той остава да плава по нивото на водата докато се изпомпва. Щом поплавъкът достигне дъното, помпата автоматично се изключва, което я предпазва от работа на сухо и съответно от изгаряне. От съществено значение е капацитетът на водния дебит. Това определя колко литра може да се изпомпват в час, при оптимални стойности. Напорният воден стълб също е част от важните критерии при правилния избор.

  Потопяеми помпи и техните предимства от koledzhikov.bg

  За да започнете изпомпване на вода от помещение или басейн е необходимо да спазвате следните стъпки:

  • Да намерите най-ниската точка за поставяне на помпата;
  • Ако е необходимо и имате възможност издълбайте дупка в земята, с достатъчна дълбочина, така че помпата да влезне свободно и да има пространство около нея;
  • Първо поставете помпата във водата и след това я включете в електрозахранването;
  • След като сте поставили помпата в отвора или в най-ниската точка водата ще започне да се изпомпва в посока, която трябва предварително да сте задали чрез отходния маркуч.

  Предлагаме Ви уникална комбинация от оферти на следните производители SUZUKA, THERMADOR, INTERNATIONAL, AL-KO, AQUASYSTEM, NOCCHI, PEDROLLO, PENTAIR, PETROV, POWERMATE by PRAMAC, PRAMAC, RAIDER, REMS, ROTHENBERGER, SPERONI, SUBARU, E-Tech by Franklin, Electric, ELBI, ELECTROMASH, ELEKTRO MASCHINEN, ELENTEK, FIRMAN, FLUX, FRANKLIN ELECTRIC, GARDENA, GREEN GARDEN, GRUNDFOS, GYS, HAITUN, BONEZZI, BRIGGS & STRATTON, CITY, COELBO, COSMEK, DECA, DYTRON, MILWAUKEE, MITSUBISHI, HONDA, HYUNDAI, IMER, JIADI, KARCHER, KOSHIN, KUBOTA, LEO, MAKITA, MAROLEX, METABO, TSURUMI, UMBRA POMPE, WILO.

  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички