Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
229 лв. 2360 лв.

PENTAIR

PENTAIR

Помпи за вода и водоснабдителни системи PENTAIR

Компанията вярва, че здравето на нашия свят зависи от надежден достъп до чиста, безопасна вода. Разработва и доставя цялостна гама от интелигентни, устойчиви водни помпи за домове, бизнес и индустрия по целия свят. Богатото портфолио на фирмата предлага решения за различни проблеми и дава възможност на хората, бизнеса и индустрията да имат достъп до чиста и безопасна вода. Продуктите на марката помагат за ефективно управление на най-ценния ресурс в света. Нуждата от вода засяга почти всичко, което правим. Без значение кои сме или къде живеем, всички сме свързани от зависимостта си към нея. Достъпът до чиста, безопасна вода е от съществено значение за живота; всъщност здравето на нашия свят зависи от това. Марката предлага водни помпи по целия свят. Водни помпи PENTAIR са удачни за дейности като работа, забавление, дренаж, повишаване на налягането. Помпи PENTAIR осигуряват питейна вода за тези, които се нуждаят най-много от нея.

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)
Потопяема помпа за чиста вода PENTAIR NOCCHI DP 180/7 AUT

Потопяема помпа PENTAIR NOCCHI DP 180/7 AUT е подходяща за употреба в домашни условия, в случай на необходимост от изпомпване на чиста или слабо замърсена водна маса от наводнени помещения, за доставяне на вода за дома и други. 

Потопяема помпа за чиста вода PENTAIR NOCCHI DP 180/7 AUT от топ производител в Колежиков
Цена 229.00 лв.
Брой:
Дренажна помпа PENTAIR Jung Pumpen Multicut 08/2 MS

Потопяема дренажна помпа PENTAIR Jung Pumpen Multicut 08/2 MS е с уникалната система за рязане MultiCut, осигуряваща, максимална експлоатационна безопасност при изключителни характеристики на на изпомпване.

Дренажна помпа PENTAIR Jung Pumpen Multicut 08/2 MS от топ производител в Колежиков
Цена 2 175.00 лв.
Брой:
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички