Филтрирай по:
Цена
343 лв. 3769 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Пясъкоструйки електрически

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)
Пясъкоструйка FERVI 0580

FERVI 0580 е затворена пясъкоструйка за изчистване или декориране на дребни детайли, без запрашаване на помещението в което е инсталирана машината.

FERVI
Цена 343.00 лв.
Брой:
Пясъкоструйка FERVI 0462

Пясъкоструйка FERVI 0462 извършва грубо почистване на метални повърхности с абразивната сила на песъчинки под високо налягане и голяма скорост.

FERVI
Цена 981.00 лв.
Брой:
Електрически пясъкоструйки на Хит Цени — Коледжиков

Електрически пясъкоструйки за почистване

Идеални са за приложения, при които повърхността на предметите и детайлите са с различни форми и трябва да бъдат почистени до метал. Подходящи са за премахване на боя на стоманени джанти, отстраняване на ръжда, почистване на метални предмети, декорация на стъклени повърхности и други. Благодарение на сгъстен въздух и абразивен материал можете да проникнете във всички ъгли на Вашия модел и да подчертаете всеки детайл.

Електрическите пясъкоструйни машини са подходящи за почистване на повърхности от:

  • Стомана;
  • Дърво;
  • Мозайка;
  • Тухли;
  • Стъкло;
  • Асфалт и други.

Преносими и стационарни електрически пясъкоструйки - ние имаме всичко

Независимо дали имате нужда от мобилна или стационарна пясъкоструйка, можете да разчитате, че koledzhikov.bg ще Ви предложи точно това, от което имате нужда. Oборудването ни за почистване на повърхности е проектирано да работи с голямо разнообразие от приложения и Ви гарантираме, че тези машини ще издържат при сериозно ежедневно натоварване, без да се затруднят. Ще си спестите много енергийни разходи, а в същото време ще получите ненадмината машина с отлични функции и параметри. FERVI, BERNARDO, GEKO, HBM и много други ще откриете само при нас.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички