Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
30 лв. 36900 лв.

SYSTECO

SYSTECO

Уреди за почистване на паметници, фасади и повърхности SYSTECO

SYSTECO предлага иновативни технологии и екологични методи за почистване. Компанията, със седалище в Германия, представя своите продукти със солидно качество. От 2003 година се специализира в разработването на машини за изчистване на трудни и устойчиви повърхностни замърсявания. Чрез патентована процедура разработва ефективни, щадящи околната среда и ориентирани към бъдещето уреди за почистване на различни повърхности. Лесни за работа, надеждни и с висока ефективност са отличителните характеристики на пясъкоструйни апарати SYSTECO. Техните бластиращи апарати се използват в световен мащаб - от отстраняване на графити до премахване на плесен. 

Общинска почистваща техника SYSTECO

Тези машини за почистване са лесни за транспортиране и следователно с гъвкаво приложение. Почистващите машини от серията Tornado ACS са перфектната алтернатива на стандартните водоструйки и пясъкоструйки. Компанията непрекъснато разработва нови методи, за да намира още по-добри решения за екологосъобразно изчистване.

Бластиращи пясъкоструйни апарати Tornado ACS ще се справят с:

  • Премахване на графити;
  • Реставриране на паметници;
  • Изчистване на фасади;
  • Премахване на ръжда;
  • Премахване на сажди;
  • Отстраняване на боя и лак;
  • Чистене на твърда настилка и други.

Производствената база на почистваща техника Tornado ACS се намира в Lübbenau / Spreewald в индустриална зона на около 70 километра южно от Берлин. През последните години фирмата инвестира много в разширяването на производството, за да се осигури непрекъснато производство на почистващи машини с високо качество. Политиката на компанията е да съветва и предоставя цялостна подкрепа на своите настоящи и потенциални клиенти.

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 32 артикул(а)
Пясъкоструй TORNADO ACS 35 Top-System 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Почистване на фасади. Пясъкоструй  Tornado ACS 35 е специална машина за почистване, не по-голяма от обикновена индустриална прахосмукачка, базираща се на патентована в световен мащаб технология с отрицателно налягане.

Пясъкоструй TORNADO ACS 35 Top-System 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ от топ производител в Колежиков
Цена 20 800.00 лв.
Брой: Купи
Пясъкоструй TORNADO ACS 35 Premium-System 4 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Почистване на фасади. Пясъкоструй за почистване Tornado ACS 35 включва вакуумен генератор със съответния патронен филтър за отлагане на прах, както и подходящите контейнери за бластиращи частици.

Пясъкоструй TORNADO ACS 35 Premium-System 4 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ от топ производител в Колежиков
Цена 24 800.00 лв.
Брой: Купи
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички