Двигатели за мотофрези и косачки

Двигатели за мотофрези и Косачки →  Цени — Коледжиков

Двигател с вътрешно горене

Разполагаме с широк спектър от малки двигатели с вътрешно горене или електрически, наричани още маломощни, които имат малка мощност. Използвани са за захранване на градински машини, строителна техника, водни помпи, генератори и много други машини, които изискват независим източник на енергия. Двигател за мотофреза, често има проста конструкция. Например едноцилиндров бензинов двигател с въздушно охлаждане и ръчен стартер.

Основно могат да се разделят на:

  • 2-тактови двигатели;
  • 4-тактови двигатели;
  • Електрически двигатели.

Двутактов двигател и четиритактов двигател

Малки са както по физически размери, така и по мощност. Обикновено до 15 конски сили. Тези с работен обем до 24 кубични сантиметра се използват в ръчни градински машини, като тримери, моторни коси, резачки за дърва. Конструкцията им също е проста. Цикълът на горене може да бъде двутактов, което осигурява лек двигател за дадената мощност или четиритактов, който произвежда по-ниски нива на емисии и отработени газове. Горивото, което използват е бензин или дизел.

Електрически двигатели

Електрическият мотор се използва за превръщане на електрическата енергия в механична и по този начин да задвижва машини и оборудване за градината. Някои модели се захранват с постоянен ток от батерии и токоизправители. Други използват променлив ток от електрическата мрежа или генератор. Напрежението на захранващия ток може да е монофазно (230 V) или трифазно (400 V). Когато се използва акумулаторна батерия тогава волтажа варира между 6, 18, 24 и 36 Волта.

Богат избор двигатели за мотофреза в koledzhikov.bg

Купете двигател от водещи световни марки BRIGGS & STRATTON, HONDA, KAWASAKI, KOHLER, LUTIAN, SUBARU, FIRMAN, GARDENIA и други.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички