Филтрирай
Цена
37 лв. 419 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Поливни разпръсквачи и пистолети

Поливни разпръсквачи и пистолети на Хит Цени — Коледжиков

Поливни разпръсквачи

Нашата разнообразна гама пистолети и уреди за контрол на времето за напояване е събрала подбрани градински аксесоари от доказани производители. Можете да изберете някой от следните типове таймери за напоителни системи за градината:

  • Механичен;
  • Акумулаторен;
  • Слънчев;
  • Воден.

За по-сложни водни инсталации, подземни системи или когато използвате електромагнитни клапани, изберете регулатори за напояване, които могат да работят с батерия или с електричество. Някои от тези контролери за напояване имат вградени соленоидни клапани, които можете да прикрепите отделно. Сензори за дъжд могат да се използват с таймери от различни марки или с повечето контролери за напояване. Поливни разпръсквачи се грижат за крехките растения и разсад, за да помогнат на Вашата любима градина да израсте голяма и красива.

Поливни разпръсквачи и пистолети от koledzhikov.bg

Пазарувайте сред нашите артикули за градинско напояване за всички Ваши нужди за поливане. Разполагаме с градински продукти марка GARDENA, за всички сезони и бюджети, като поливни разпръсквачи, поливни системи, пистолет за поливане, пистолет за поливане с резервоар, водни пистолети за поливане и други.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички