Филтрирай по:
Цена
32лв.419лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Поливни разпръсквачи и пистолети

  Филтри

  Продукти на страница:

  20 40 60
  Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)
  Поливни разпръсквачи и пистолети на Хит Цени — Коледжиков

  Поливни разпръсквачи

  Нашата разнообразна гама пистолети и уреди за контрол на времето за напояване е събрала подбрани градински аксесоари от доказани производители. Можете да изберете някой от следните типове таймери за напоителни системи за градината:

  • Механичен;
  • Акумулаторен;
  • Слънчев;
  • Воден.

  За по-сложни водни инсталации, подземни системи или когато използвате електромагнитни клапани, изберете регулатори за напояване, които могат да работят с батерия или с електричество. Някои от тези контролери за напояване имат вградени соленоидни клапани, които можете да прикрепите отделно. Сензори за дъжд могат да се използват с таймери от различни марки или с повечето контролери за напояване. Поливни разпръсквачи се грижат за крехките растения и разсад, за да помогнат на Вашата любима градина да израсте голяма и красива.

  Поливни разпръсквачи и пистолети от koledzhikov.bg

  Пазарувайте сред нашите артикули за градинско напояване за всички Ваши нужди за поливане. Разполагаме с градински продукти марка GARDENA, за всички сезони и бюджети, като поливни разпръсквачи, поливни системи, пистолет за поливане, пистолет за поливане с резервоар, водни пистолети за поливане и други.

  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички