Категории
Филтрирай
Цена
297лв.1349лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Миещи роботи

Миещи роботи • Робот подомиячка — Коледжиков

Какво представлява робот подомиячка и за какво може да се използва

Малко хора обичат домакинската работа. Всяка помощ е полезна, защото спестеното време е ценно. Решението за закупуване на роботизиран домакински помощник ще улесни Вашето ежедневие. Килимът се почиства бързо и лесно, но избърсването на пода е по-малко по-трудна задача. Ето защо Ви препоръчваме да използвате миещ робот с моп, Предимствата на такива помощници за бита са много. На пазара се предлагат множество комбинирани устройства, но Вие може би се нуждаете само от мокро почистване без събиране на прах. Тогава сте се насочили правилно.

Налични са и модели, които Вие ще навигирате ръчно чрез дръжка, докато те ще извършват същинското чистене. Често се срещат под наименование моп с или без пара. Тяхната конструкция позволява на кърпите за почистване да се движат с висока скорост, докато Вие само ги придържате и водите там където желаете. Вече не трябва да разнасяте кофата с вода и парцала напред назад и няма да се налага да купувате аксесоари за почистване толкова често в бъдеще. Износващите се части на роботите за измиване издържат много и могат да бъдат заменени лесно и евтино.

Интелигентните роботизирани приятели се различават предимно по:

  • Време на работа на батерията;
  • Продължителност на зареждането;
  • Капацитет на контейнера за вода;
  • Специални екстри.

Така наречените роботи за бърсане на плочки и дървени настилки могат да почистят твърдите подове напълно автоматично, като по този начин да ви освободят от досадната домакинска работа с едно натискане на бутон. Преди да решите какъв модел ще закупите е добре да определите колко голяма е площта, която ще чистите. Ако знаете тази стойност, търсенето на подходящо устройство може да стане доста по-лесно. Други критерии са големината на резервоара за вода и живота на батерията. Само с няколко прости стъпки можете да добавите вода в резервоара и да прикачите специалната микрофибърна кърпа. Вашият нов умен помощник ще започне да работи мигновено, за да осигури чистота във всички ъгли - дори и на трудно достъпни места.

Върши ли работа един робот за измиване на под

Всеки би си задал този въпрос, когато реши да се запознае с функциите и предимствата на това устройство. Отговорът е ДА! Благодарение на различни програми и селекция от технически характеристики, Ви гарантираме, че Вашият нов уред за измиване на подови настилки приспособява работата си към степента на замърсяване. Все повече и повече домакинства обмислят да купят такъв помощник за дома си и разчитат на мнението на предишни купувачи. Разбира се една такава супер интелигентна машинка изисква и няколко прости стъпки, като например избиране на програмата за почистване, смяна на кърпата от микрофибър и почистване. Резервоарът за вода също не се пълни напълно сам. Тъй като не всяко устройство може само да се върне към станцията за зареждане. При някои бюджетни модели може да се наложи да го направите сами.

Ефективност и предимства на безкабелен моп за избърсване на подове

Някои потребители могат да бъдат притеснени от факта, че повърхността, която се обработва, не е напълно чиста след едно минаване. Но това не е важно. Защото колко често обхожда роботът в крайна сметка е без значение. В крайна сметка много устройства вършат работата си самостоятелно, така че подовете да могат да се почистват, дори когато не сте у дома.

Какви препарати да използвам с избрания от мен миещ робот

С роботизираните подомиячки трябва да сте сигурни, че използвате правилния почистващ препарат. Тъй като някои от производителите имат специални почистващи средства пригодени за своите устройства, на които трябва да обърнете внимание. По принцип обаче можете лесно да използвате конвенционални универсални почистващи препарати за всички устройства, освен ако това изрично не е изключено от производителя!

Колко пари да вложа в моят нов домашен помощник

Ако цената за закупуването на такова устройство Ви притеснява, струва си да разгледате спечеленото свободно време, в което можете да прекарате със семейството си или своите хобита. Но приятелите Ви също ще се радват, че прекарвате повече време заедно. Ако следвате поговорката "времето е пари", винаги си струва да си купите такъв домакински помощник. Плащате сумата за покупката веднъж и по този начин спестявате много време.

Доверете се на световноизвестни производители, като MONEUAL, ILIFE, MAMIBOT, iROBOT, HOBOT, защото милиони по света вече го направиха.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички