Категории
Филтрирай
Цена
190лв.680лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Керосинови печки

Печки на керосин на Топ Цени — Коледжиков

Керосинова печка за отопление от koledzhikov.bg

Все повече хора избират да използват керосинови печки за отопление, тъй като са една добра и евтина алтернатива на другите видове уреди за отопление. Ако имате голям гараж и нямате къде да включите електрическа печка, може да изберете нагревател с керосин, тъй като е отлично решение при необходимост от отопление. Това би Ви спестило разходи и необходимостта от инсталиране на електрозахранване в гаража. Ако токът спира често и не можете да разчитате на него е добре да се снабдите с някои от нашите керосинови печки.

Приложението на печка на керосин включва отопление на

  • Стаи;
  • Гаражи;
  • Търговски помещения;
  • Магазини;
  • Работилници.

Преносими керосинови печки

Печките работещи с керосин не изискват специална инсталация или допълнителни вентилационни системи в стаята. Всичко, което трябва да направите, е да ги поставите на избрано място, за да започнат да топлят. Тъй като устройството отделя отработени газове по време на работа, е необходима единствено основна вентилация на помещението - да се отварят прозорци, да разполага с вентилационни отвори и други, за да се осигури нужното количество кислород.

Тъй като има толкова много различни модели, от които можете да избирате, ние сме подбрали едни от най-добрите печки от производители RUBY, CORONA, KERO и TAYOSAN.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички