Филтрирай
Цена
14лв.3080лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Акумулаторни батерии и зарядни устройства

Акумулаторни батерии и зарядни устройства на Топ Цени — Коледжиков

Акумулаторна батерия и зарядно устройство

Предимството на използването на акумулаторни батерии е, че си спестявате редовната покупка на обикновени батерии. За да могат такива аксесоари да издържат по-дълго и да бъдат максимално ефективни, имате нужда от правилното зарядно устройство за тях. Тук можете да намерите широка гама от батерии и зарядни устройства. Ако се затруднявате с избора си тогава ние с удоволствие ще отговорим на Вашите въпроси относно продуктите.

От съществено значение е изборът на акумулаторна батерия и зарядно устройство, за да може да работи по-дълго време добре Вашата:

  • Косачка;
  • Коса с ножова или кордова глава;
  • Ножица за клони;
  • Дърворезачка или друг тип акумулаторна машина.

 Не подценявайте акумулаторни батерии и зарядни устройства, тъй като те дават живот и осигуряват здравината на Вашата градинска техника.

Акумулаторни батерии и зарядни устройства от koledzhikov.bg

Интелигентните зарядни устройства са в състояние да използват сложни процеси за зареждане. Този тип зарядни имат вграден микроконтролер, който позволява процес на зареждане с помощта на импулси. Такова зарядно устройство осигурява бързо и безопасно зареждане без да презареди батерията Ви, което би довело до намаляване на живота ѝ. Някои зарядни устройства могат да разреждат батериите преди зареждане. Акумулаторни батерии и зарядни устройства, малка акумулаторна батерия, акумулатор на батерии, зареждане на акумулаторна батерия, зарядно устройство, зарядно устройство за батерии, зарядно устройство за акумулатор, зарядно устройство, бързо зареждане, зарядно устройство за кола, инверторно зарядно за литиево йонни батерии, универсално зарядно за литиево йонни батерии. Марки MILWAUKEE, GreenWorks, RAIDER, BOSCH, MAKITA, METABO.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички