Филтрирай по:
Цена
379 лв. 98440 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Профилоогъващи машини

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 27 артикул(а)
Огъваща машина тип английско колело BERNARDO RSM 560

Огъваща машина тип английско колело BERNARDO RSM 560 намира приложение в тенекеджийството при ремонт и производство на различни елементи от каросерията на превозни средства.

BERNARDO
Цена 1 339.00 лв.
Брой:
Профилоогъващи машини на Топ Цени — Коледжиков

Профилоогъваща машина

Въз основа на дългогодишен опит подбрахме за Вас богат гама от професионални и хоби машини за огъване на профили. Нашето предложение е от специализирани, здрави и модерни профилоогъващи машини, които са сред най-добрите в индустрията. Гарантират прецизни радиуси и уникална повтаряемост.

Според вида на задвижване те се разделят на следните категории:

  • Ръчни;
  • Електромеханични;
  • Хидравлични.

Използват се за извършване на студено огъване на профили с различна форма и размер. Могат да бъдат различени главно по принципа на работа, конфигурация, задвижване, размери, управление и аксесоари.

Профилоогъващи машини от koledzhikov.bg

При огъването материалът се огъва около огъващ щифт от въртящото се задвижване. Чрез този тип огъване (известно още като кръгло огъване или въртящо огъване) могат да се постигнат по-големи ъгли на огъване, отколкото при хоризонтално огъване. Тези машини за огъване на профили осигуряват изключителни резултати при приложения, включващи големи радиуси, аркови сегменти, огъвания над 90 °, спирали, затворени форми и много други приложения. Профилираните ролки позволяват да се огъват и специални профили. Използването на нашите профилоогъващи машини повишава производствената линия, с което се увеличава и производството на крайни продукти, което води до минимизиране на работното време и подобряване на работния процес. Съвкупността от тези фактори води до повишаване на печалбите в бизнеса.

В продуктовата ни гама ще откриете водещ световен производител в сферата на продукти за металообработка BERNARDO, който предлага винаги уникални решения.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички