Филтрирай по:
Цена
193лв.1745лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Моторни коси

  Филтри

  Продукти на страница:

  20 40 60
  Показани са 1-12 от общо 84 артикул(а)
  Моторни коси за трева на Топ Цени — Коледжиков

  Каква моторна коса за тревна и храстова растителност да изберете

  Бензинова коса се използва за косене на райграс, плевели и храсти на територията на градински, земеделски, паркови и общински площи. Извършват оформяне на тревна и храстова растителност на места, които традиционните косачки не достигат.

  Задвижват се от:

  • 2-тактови;
  • 4-тактови бензинови двигатели, които осигуряват максимална мощност за косене.

  Освен двигател, моторната коса включва още вал, който окончава с трилъчев или четирилъчев нож. Дългият вал е предназначен да увеличи обхвата на машината за косене, а мотоциклетните ръкохватки улесняват управлението.

  Храсторез от koledzhikov.bg за двора, градината или полето

  Възползвайте се от моторна коса ако имате гъста, обрасла с трева градинска или селскостопанска площ. Тъй като е с бензинов двигател, безпроблемно се справя с косенето на райграс, бурени, храстови клонки. На практика може да замени редица градински инструменти, като ножиците за жив плет и дори колесните косачки. Моторната коса за трева може да се използва за професионална употреба от градинари, озеленители и фирми по поддръжка.

  Изберете AL-KO, BLUE BIRD, HITACHI, HONDA, HUSQVARNA, IKRA, MAKITA, MCCULLOCH, MTD, OLEO MAC, RAIDER, RTR, SOLO BY AL-KO, STIHL и TEXAS.

  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички