Професионална моторна коса HUSQVARNA 545RX

Публикувано:
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

 

 

 

 

Има много качества, от които ще се нуждаете когато избирате професионална моторна коса. Маневреност, например, е важна за достигане и окосяване на трева в трудно достъпни зони или на неравен терен. Междувременно мощност е необходима за косене на големи площи и изчистване на места с гъста растителност. По същия начин е важна прецизността, тъй като Вие ще искате Вашата моторна коса да може да се справи с фина работа, като оформяне на краищата на моравата. Всичко това, за щастие, са характеристиките професионална бензинова  коса HUSQVARNA 545RX.

 

Колкото е впечатляваща, толкова и лесна за използване е коса 545RX. Тя се отличава с мощен, 45.7-кубиков X-Torq бензинов двигател, снабден с горивоподкачваща помпа, за да се гарантира лесно стартиране при по-студени сутрини. Задвижващата система разполага също с технология Smart Start и удобен автоматичен превключвател за спиране, който автоматично се рестартира след преустановяване на употреба, за да направи последващото стартиране безпроблемно. Освен това, въпреки че двигателя е с ефективен и плавен ход, моторна коса HUSQVARNA 545RX включва интелигентна система за намаляване на вибрациите LowVib, която помага да се гарантира допълнително комфорта и удобството по време на работа.

 

Бензинова коса HUSQVARNA 545RX се отличава и с гамата от опции за рязане. Коси както със здрава, T35 двойна кордова глава така и с твърд метален нож за рязане на по-плътна растителност, доставена като стандарт. Кордовата  глава притежава практична, полуавтоматична система за захранване "Tap & Go", която Ви дава възможност бързо и ефективно да постигнете оптимална работна дължина на кордата при косене. Преминаването към режещ диск става чрез умния дизайн на HUSQVARNA, използващ защитен комбиниран предпазител. Двата режима на рязане се извършват при висок въртящ момент за оптимална работа, дори при най-тежките задачи.

 

Не по-малко фантастичен е и ергономичният дизайн на моторна коса HUSQVARNA 545RX. Удълженият вал, например, се комбинира с „мотоциклетна“ двойна дръжка, за да осигури перфектна работна позиция и отлична свобода на движение, повишавайки  производителността, осигурявайки последователно покритие. Освен това, кормилната уредба може да се регулира и според Вашите лични изисквания и да включва меки дръжки, за да ви осигури комфорт по време на продължителни периоди на употреба. Моторна коса 545RX на HUSQVARNA се доставя и с презраменен самар Balance X, който предотвратява натоварването при поемане на по-големи натоварвания, което прави тази косяща машина идеална дори за най-взискателните работи по озеленяване.

 

Ще намерите моторна коса HUSQVARNA 545RX в нашия онлайн магазин:

http://www.koledzhikov.bg/product/3252/kosa-profesionalna-husqvarna-545rx-s-lowvib.html

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички