Комбинирана акумулаторна система STIHL KMA 130 R

Публикувано:
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

 

 

 

 

 

За да поддържате Вашата прекрасна градина са Ви необходими множество инструменти, а от там и повече средства, както и много повече място, на което да съхранявате Вашите машини.
За да улесни максимално своите клиенти, немската марка STIHL предлага на пазара специални бази, наричани комбинирани системи или комби двигатели. Към тях се предлага голям асортимент от приставки, предназначени за разнообразни приложения. Те се прикрепят изключително лесно към базата, с пригодена за целта система за бързо свързване. 
С помощта на тези комбинирани двигатели имате възможността да обхванете огромна част от поддръжката на градинските Ви площи, независимо дали искате да косите тревиста растителност, кастрите и оформяте храсти и жив плет, да почиствате алеи, или дори да разрохквате почва. 

Предлаганите на пазара комбинирани системи STIHL са три, като две от тях се задвижват посредством двутактов бензинов двигател, а третата с Литиево-Йонни акумулаторни батерии. 

 

 

 

Акумулаторна комби система STIHL KMA 130 R работи екологично чисто. Тя не изпуска никакви вредни емисии в обкръжаващата среда. Произвежда ниски нива на шум, което позволява да работите с нея без да създавате големи неудобства на Вашите съседи. За нея се предлагат дванадесет приставки, с които ще можете да обхванете огромна част от поддръжката на Вашата градина. Приставките, съвместими с тази комбинирана система са: приставка за косене с кордова глава; приставка за косене с ножова глава; приставка за обкантване на градински площи; ролкова метла; ролкова четка; фреза за почва; приставка за обдухване; приставка за кастрене на клони; ножица за жив плет и храсти. 

 

 

 

За работата си Комбинирана система STIHL KMA 130 R използва Литиево-Йонна акумулаторна батерия. И там производителят е предоставил възможност за избор между няколко различни варианта на батерии, с различен капацитет. От Вас се иска само да изберете най-подходящия вариант за Вашите нужди.  

 

 

 

Допълнителна информация, характеристики и цени можете намерите ТУК.

 

 

 

 

 

 

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички