Градинска техника и градинско оборудване

Публикувано: 2020-04-10 14:32:33
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​ , Полезни съвети

Градинска техника и градинско оборудване за всеки

http://www.koledzhikov.bg/category/251/gradinska-tehnika.html

Ние от КОЛЕДЖИКОВ ЕООД разполагаме с почти три десетилетия опит в предоставянето на нашите клиенти на разнообразна, градинска техника. Независимо дали имате нужда от резачка или косачка, ние сме тук, за да Ви помогнем. Можем да Ви предоставим най-доброто градинско оборудване и градински уреди на страхотни цени.

Никой не иска да има джунгла в своята градина, ето защо е необходимо редовно да се коси тревата. Гъстата свежа морава е украсата на всяка градина. За да може тревата наистина да изглежда така, е важно да се посветите на правилни грижи и редовна поддръжка.

Най-често използваните градински уредиБензинова косачка MCCULLOCH M40-110


Ако притежавате по-голям имот, то трябва да заложите на бензинова косачка - тя лесно може да се справи с по-гъста морава. Мощните двигатели са доста по-силни, отколкото "електрическите", но те гарантират страхотни резултати дори на големи тревни площи. За лесна работа е добра идея да закупите косачка с колесно задвижване. Благодарение на тази функция не е нужно да натискате докато косите, защото тя работи сама. Косене на трева по неравна или наклонена повърхност е много лесно.

Верижен трион 
HUSQVARNA 236


Верижни триони са практични помощници главно при рязане на дърва за огрев. Независимо от това, те могат да се използват и за подрязване на краища на дървета.
Електрически верижни триони са предназначени предимно за рязане на клони и стволове на малки диаметри. Те трябва да се използват главно в градината, тъй като работата им зависи от електрозахранването. А бензинови верижни триони са в състояние да режат по-големи дървета или стволове навсякъде, където пожелаете.

Тример за трева 
AL-KO GT 36 Li


Тримери са практични инструменти, идеални за подрязване на краищата на тревни площи. С тях лесно може да се коси около огради, стени, стълби и дори под пейки и надвиснали дървета. Нашата продуктова гама се състои от два вида тримери - безжични и електрически.


Акумулаторни тримери са предназначени за хора, които искат да работят независимо от електрическото захранване. Докато при кабелни тримери предимство е неограничено време за косене.

Mотоблок, мотофреза 
MTD T 45-37


Електрически мотофрези , известни още като култиватор, ще бъдат оценени от всички градинари и професионални озеленители през пролетта или при есенната подготовка на градинска площ. Благодарение на въртящите се стоманени остриета тази машина перфектно разрохква втвърдени почви, подготвяйки ги за ново засаждане или засяване. Освен това ефективно смесва компост или тор в почвата.

Листосъбирач и акумулаторна духалка 
GREENWORKS GC82BLB


Това е друга линия продукти, които ще оцените, когато почиствате градината си. Въпреки че градински листосъбирачи и духалки са предназначени предимно за борба с опадали листа, те също така ще Ви спестят много време и усилия в други дейности. С тях можете удобно да почистите останките от окосената трева от пътеката около къщата Ви. Можете да изсмучете останалите дървесни стърготини след рязане на дърва за огрев, а и ще Ви помогнат през зимата с прясно паднал сняг.

Ножица за жив плет и трева 
MTD HT 51 E


Това е градинска техника, която ще използвате най-много между май и август, когато се извършва подрязване на декоративни храсти и живи плетове. В сравнение с традиционните градински ножици работата с тези тримери е много по-лесна и прецизна. Ще оцените тази характеристика особено при подрязване на по-големи живи плетове или при кастрене на голям брой декоративни храсти.

Шредер, дробилка 
CARAVAGGI Chipper Mixer CM22


Градински шредери са незаменими помощници при ефективно и екологично почистване на градината. Тези машини могат да се използват за преработка на всички градински отпадъци от растителен произход .

Ръчни градински инструменти - Ножица 
GARDENA COMFORT 700 T


От векове ръчни инструменти за градинарство се нареждат сред незаменимите помощни средства, които използват всички градинари, както професионални, така и аматьорски. Изборът на подходящ инструмент за рязане на жив плет или върха на дърво е много важен за здравословното развитие на третираните растения, а също и за естетичния им вид.

Вашата градина не може без помпа за вода 
GARDENA Comfort 4000


Водата е съществена част от всяка градина, затова често е необходимо да се използва специално градинско оборудване. Потопяеми електрически помпи се използват за изпомпване на чиста вода от резервоари, басейни и бъчви или отпадъчни води от наводнени райони, септични ями, мазета и други

 

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички