Акумулаторен тример GreenWorks GD60L

Публикувано:
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

 

 

 

Представяме Ви акумулаторен тример GreenWorks GD60LT Pro. Обозначението "Pro" може да е малко подвеждащо, тъй като е насочено към собствениците на жилища, но е надграждане спрямо оригиналните 40V инструменти. Тази коса с 60 V мотор  е добра комбинация от сила и маневреност. Какви са нейните предимства, предстои да разберете в следващите редове.

 

 

Основни характеристики

Диаметъра на косене на акумулаторен тример GreenWorks GD60LT е 40 сантиметра, като използва корда с дебелина 2 милиметра. Премествайки резеца, поставен на предпазителя в долната част на косата, може да намалите работната ширина, като по този начин ще си осигурите повече скорост и време за рязане. 

 

 

 

Безчетков мотор

Както при всички акумулаторни уреди, задължително е да избирате такива, с безчетков мотор. Тример GreenWorks GD60LT е оборудван точно с такъв. Това е изгодно от няколко гледни точки. Първо, балансира теглото на машината. Също така дава възможност за директно задвижване на главата, вместо да се губи енергия за завъртане на вал. Недостатъкът е, че дизайнът елиминира възможността за използване на прикачени приставки.

 

 

Подменяне на кордата

Смяната на корда се извършва ръчно, с малка помощ от кордовата глава. Позиционирайте кордата в центъра на главата и завъртете двата края в една и съща посока. След като приключите с навиването, придържайки кордата поставете кордовата глава обратно на акумулаторен тример GreenWorks GD60LT и сте готови за косене.

 

 

Предпазител

Може би сте забелязали, че голяма част от професионалните озеленители отстраняват предпазителя на техните коси. Но когато говорим за косене в домашната градина през горещ ден и е немислимо да носите дълги панталони, защитата на краката Ви ще е осигурена от предпазителя на акумулаторен тример GreenWorks GD60LT.

 

 

 

Контрол

Безопасността е типична за стила на GreenWorks, за това е поставен активиращ спусък, които трябва да държите натиснат при косене с акумулаторен тример GreenWorks GD60LT. Отпуснете ли го, въртенето на кордовата глава спира. Спусъка е със олидна изработка, така че да не се поддава на износване и счупване. Тази коса разполага с две скорости, които се сменят чрез превключвател.

 

Ергономичност

Акумулаторен тример GreenWorks GD60LT е с малко тегло и добър баланс. Доброто балансиране се дължи на задната позиция, на батерията. Допълнителната ръкохватка може да се премества във всяка позиция и ъгъл по дължината на вала. Помощната ръкохватка с D-образна форма е удобна, както за левичари, така е десничари. Покрита е от полимерна текстура за по-добро сцепление с дланта. Главната дръжка също е с удобно захващане.

 

 

Производителност

От прецизно оформяне на краищата на моравата до основно косене на трева , aкумулаторен тример GreenWorks GD60LT се справя с всичко. Много по-малко вибрации произвежда спрямо конкурентните модели. Тази акумулаторна коса притежава достатъчно мощност за рязане на гъста и жилава трева. Един съвет от Нас. Намалете работната ширина, за да се движи с по-висока скорост кордата. Времето за работа също е от значение. С акумулаторна батерия 4 Ah максималната производителност на тример GreenWorks GD60LT е 50 минути.

 

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички